Noemí Llauradó és l'aposta de l'executiva d'ERC com a cap de llista

Haurà de ser ratificada a les primàries de la setmana vinent. De moment tot apunta que no s'hi presentaran més candidatures

19 mayo 2017 23:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’executiva d’ERC ja té el nom de la persona que proposarà com a cap de llista a l’assemblea del proper 21 de gener. Finalment s’han complert els rumors dels darrers dies i la persona escollida ha estat Noemí Llauradó. Així ho va decidir l’executiva en una segona reunió el dimarts a la nit al Casal Foment.

Noemí Llauradó, amb 10 anys de militància al partit, apareix acompanyada per un equip amb noms com els de Joan Carles Naya, Gemi Cabré, Montserrat Flores, Jordi Torrente, David Llambrich i Joan Guix, un independent que havia estat vinculat amb ICV. Tot i aquest conjunt de persones, la mateixa precandidata a liderar ERC a les municipals afirmava ahir que encara és massa aviat per parlar de posicions, si bé deixava clar que la inclusió de persones independents està assegurada.

Així mateix ho apuntava també el comunicat que la presidenta de la secció local d’ERC, Ester Alberich, va dirigir ahir a la militància. Es tracta d’«un equip que té clar com són les noves maneres de fer política i en el que tots els seus membres tenen una dimensió humana rellevant». Les línies en les quals volen incidir són els eixos socioeconòmics, l’eix nacional i el del bon govern per tal de recuperar la confiança de la ciutadania i «portar un projecte engrescador per Reus».

Més enllà de la proposta de l’executiva, tot apunta que no es presentarà cap més candidatura a les primàries del dia 21 i que aquesta serà ratificada per la militància. Tot i així, continua sent una incògnita la decisió que prendrà, finalment, el revocat Àlfred Pitarch, que disposaria dels avals necessaris per tornar-se a presentar com ho va fer ara farà un any. Cal recordar, però, que les votacions són internes (només dirigides a la militància) i que qualsevol membre d’ERC Reus pot presentar candidatura fins al dia abans de la celebració de l’assemblea, sempre i quan compti amb l’aval del 20% de la militància.

Comentarios
Multimedia Diari