Norauto obre autocentre a Reus i dóna feina a 16 persones

És el quart a la província de Tarragona i el 16 a Catalunya.

04 diciembre 2017 09:25 | Actualizado a 04 diciembre 2017 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Norauto, la cadena de manteniment i equipament integral de l’automòbil, obre un nou autocentre a Reus. D’aquesta forma, compta en total amb 4 autocentres a Tarragona i 16 a Catalunya.

Norauto continua així amb el seu procés de creixement amb l’objectiu d’acostar a l’usuari tot allò que necessita per al manteniment del seu vehicle amb la millor relació qualitat-preu i els últims avanços en mobilitat alternativa.

Norauto obre el seu primer autocentre a Reus, concretament a l’Avinguda Països Catalans 7-10. El nou autocentre dóna feina a 16 persones, entre mecànics i assessors.

Compta amb un gran taller de 403 metres quadrats i 5 boxs, on l’usuari pot reparar el seu vehicle amb totes les garanties i de forma professional, i amb una botiga de 610 metres quadrats, on el client pot trobar tot allò que necessita per al manteniment de l’automòbil i els últims productes tecnològics en so, mobilitat i seguretat.

Per celebrar la seva obertura a Reus, Norauto oferirà un 10% de descompte de benvinguda a tots els clients que el visiten entre el 29 de desembre i el 29 de gener.

Amb aquesta nova obertura, Norauto arriba a 84 autocentres a Espanya. El pla d’expansió de la cadena preveu arribar als 100 establiments en 2020 i generar 500 llocs de treball.

L'empresa

Norauto és un autocentre especialitzat en taller i mecànica ràpida, manteniment i equipament de l’automòbil, pneumàtics i mobilitat alternativa, que compta amb 84 centres a Espanya, més de 4 milions de clients, i la seu central del qual està ubicada a València.

Gràcies a la innovació, tant dels seus serveis com dels seus productes, al manteniment multimarca, a la seva professionalitat –amb més de 20.000 hores a l’any en formació–, a una clara aposta per l’estabilitat de l’ocupació –amb el 95% dels seus empleats amb contracte fix–, i a la defensa del poder adquisitiu i dels drets dels seus clients, Norauto s’ha posicionat com a líder en el seu sector.

Norauto és patrocinador de l’equip paralímpic espanyol per als Jocs de Tokio 2020 i partner oficial del Groupama Team France en la 35a edició de l’America’s Cup.

Comentarios
Multimedia Diari