Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Successos

Nou incendi en un solar de la zona del Tecnoparc

Ha estat sufocat per dues dotacions de bombers

Àngel Juanpere

Whatsapp
El foc s'ha extès ràpidament pel solar. Foto: Àngel Juanpere

El foc s'ha extès ràpidament pel solar. Foto: Àngel Juanpere

A les dues de la tarda s’ha declarat un incendi de vegetació en un solar situat a la zona del Tecnoparc de Reus, concretament a la confluència dels carrers Bèlgica, Portugal i Holanda. El foc ha avançat ràpidament empès per un suau vent i pràcticament ha cremat la totalitat del solar.

Fins el lloc dels fets s’han traslladat dues dotacions de bombers del parc de Reus. A les quatre de la tarda encara n’hi quedava una. Es va cremar una hectàrea i mitja hectàrea.

A l’àrea del Tecnoparc i de l’Hospital Sant Joan de Reus enguany s’han produït nombrosos incendis de vegetació, la majoria entre les dues i les quatre de la tarda.

Per una altra part, minuts abans de les quatre hi va haver un altre foc al carrer Pintor Fuster, a prop del pàquing de camions. S’hi van traslladar tres dotacions de bombers. Va cremar una hectàrea.

Temas

Comentarios

Lea También