Nova pàgina web per adaptar-se a tots els dispositius i que millora la navegació

Reus Transport ha estrenat web aquest 2014: una nova pàgina amb un disseny adaptable a tots els dispositius que millora la navegació i s'adapta a l'usuari, amb un accés més ràpid a tots els continguts

19 mayo 2017 23:54 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Reus Transport ha estrenat web aquest 2014: una nova pàgina amb un disseny adaptable a tots els dispositius que millora la navegació i s’adapta a l’usuari, amb un accés més ràpid a tots els continguts. Reustransport.cat incorpora una nova secció que facilita la descàrrega d’informació de la guia de transport, de les línies, les parades i els horaris.

La pàgina ofereix un accés directe des de la pàgina principal i a temps real dels horaris i les línies, així com una visualització ràpida de les incidències que afecten el servei. També dóna més protagonisme a l’usuari i compta amb una nova secció que facilita l’accés i la descàrrega de tota la informació referent al servei.

La pàgina principal inclou sempre la informació més destacada i varia en funció de les campanyes de promoció, les notícies relacionades amb el transport urbà o les incidències que afecten el servei. A partir d’aquest accés que s’adapta en l’actualitat, la web s’estructura en sis apartats.

Informació

El és el de Reus Transport i està destinat a informació general, el reglament d’ús del servei i com utilitzar l’autobús. El segon seria el de línies, parades i horaris, un cercador per parades i informació detallada de totes les línies. El tercer dels apartats és el de la xarxa, amb un plànol de Google Maps amb informació de les línies i la ubicació de cada parada.

En quart lloc, està el de bitllets i targetes, amb tot tipus de detalls de tots els títols de transport disponibles i dels abonaments, a més del llistat de punts de venda.

El cinquè dels apartats és el d’imprimir, on hi ha totes les guies de transport, els esquemes de cada línia, el plànol de la xarxa i tota la informació d’interès per descarregar i/o imprimir.

Per últim, està l’apartat d’atenció al ciutadà. Es tracta d’un accés ràpid a la bústia de suggeriments i les dades per posar-se en contacte amb les oficines de Reus Transport.

La pàgina reustransport.cat incorpora un accés directe als seus comptes de Twitter, Facebook i Google +, per a tots aquells usuaris que s’estimin més seguir la informació a través de les xarxes socials o vulguin comunicar-se directament amb l’empresa per algun d’aquests canals.

Comentarios
Multimedia Diari