Noves càmeres de videovigilància als carrers de Reus

S'instal·laran a l'eix del carrer de la Sardana i la plaça Compte de Reus, plaça Teresa Miquel i Pàmies i al carrer Pròsper de Bofarull

24 enero 2020 20:10 | Actualizado a 08 febrero 2020 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus ha fet un pas endavant per fer un nou desplegament de càmeres de videovigilància als barris de la ciutat. En concret, ha tret a concurs públic la licitació del contracte de subministrament i instal·lació d’una nova fase del pla de videovigilància a la via pública.

En total, es preveuen instal·lar quatre càmeres: a l’eix del carrer de la Sardana i la plaça del Compte de Reus; a la plaça de Teresa Miquel Pàmies; i al carrer de Pròsper de Bofarull. Igualment, es preveu adquirir una unitat mòbil autònoma de videovigilància itinerant. La distància màxima que ha de cobrir cada càmera és de 100 metres, a excepció de la unitat mòbil que haurà de ser d’almenys 10 metres. En paral·lel, l’Ajuntament està tramitant les autoritzacions pertinents per a la instal·lació i gestió de les noves càmeres.

El contracte que surt a licitació pública per un import de 35.000 euros (IVA inclòs) contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema. Cada càmera es connectarà mitjançant un equip sense fils a un altre equip de telecomunicacions, que estarà enllaçat, també sense fils, amb la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari