Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Seguretat

Noves càmeres de videovigilància als carrers de Reus

S'instal·laran a l'eix del carrer de la Sardana i la plaça Compte de Reus, plaça Teresa Miquel i Pàmies i al carrer Pròsper de Bofarull

REDACCIÓ

Whatsapp
El carrer del Vent és un dels que ja té càmera. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

El carrer del Vent és un dels que ja té càmera. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

L’Ajuntament de Reus ha fet un pas endavant per fer un nou desplegament de càmeres de videovigilància als barris de la ciutat. En concret, ha tret a concurs públic la licitació del contracte de subministrament i instal·lació d’una nova fase del pla de videovigilància a la via pública.

En total, es preveuen instal·lar quatre càmeres: a l’eix del carrer de la Sardana i la plaça del Compte de Reus; a la plaça de Teresa Miquel Pàmies; i al carrer de Pròsper de Bofarull. Igualment, es preveu adquirir una unitat mòbil autònoma de videovigilància itinerant. La distància màxima que ha de cobrir cada càmera és de 100 metres, a excepció de la unitat mòbil que haurà de ser d’almenys 10 metres. En paral·lel, l’Ajuntament està tramitant les autoritzacions pertinents per a la instal·lació i gestió de les noves càmeres.

El contracte que surt a licitació pública per un import de 35.000 euros (IVA inclòs) contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema. Cada càmera es connectarà mitjançant un equip sense fils a un altre equip de telecomunicacions, que estarà enllaçat, també sense fils, amb la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus.

Temas

Comentarios

Lea También