Obren un centre de reproducció assistida a Reus

Des del 2013, Clíniques EVA ha desplegat 45 clíniques que ofereixen tractaments de reproducció assistida, fecundació in vitro, inseminació artificial i envidriament d'òvuls

19 mayo 2017 16:16 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Clíniques EVA ha obert un centre de reproducció assistida a Reus (Baix Camp), amb la qual cosa la seva xarxa arriba a 45 instal·lacions a tot Espanya, informa aquesta companyia.

Catalunya compta amb dotze clíniques en marxa i es consolida com un de les zones que concentra més expansió de la marca.

Des del 2013, la marca ha desplegat 45 clíniques que ofereixen tractaments de reproducció assistida, fecundació in vitro, inseminació artificial i envidriament d'òvuls.

L'envidriament d'òvuls permet a les dones quedar-se embarassades amb els seus propis òvuls quan ja ha passat la seva edat més fèrtil.

La clínica ofereix canviar de procés en funció dels resultats i també l'opció de preu fix tancat, en el qual si la pacient aconsegueix l'embaràs abans de completar els tres cicles, se li torna l'import corresponent.

Segons el Registre Nacional d'Activitat de la Societat de Fertilitat, el 2014 van néixer 34.000 nadons mitjançant reproducció assistida, la qual cosa significa 116.688 fecundacions in vitro i 40.177 inseminacions.

Comentarios
Multimedia Diari