Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus La Bisbal del Penedès

Obres de millora al col·lector del Priorat

Els treballs tindran una durada d’entre vuit i deu mesos i està previst que comencin abans de la primavera

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de la zona on està situat el col·lector. Cedida

Imatge de la zona on està situat el col·lector. Cedida

La Junta de Govern de la Bisbal del Penedès va aprovar l’adjudicació de les obres de millora del col·lector d’aigües residuals del Priorat de la Bisbal per un import de 67.977,64 euros (IVA inclòs).

El 30 de setembre es van licitar les obres de millora del col·lector del Priorat per substituir les canalitzacions principals del col·lector d’aigües residuals del cabal principal del Priorat de la Bisbal. La mesa de negociació va avaluar les propostes, d’acord amb els criteris dels plecs de clàusules.

La xarxa de clavegueram de la part alta de la urbanització Priorat va a parar, en diferents camals o afluents, a la canalització principal que està situada al mig de la riera natural que descendeix fins al fondo Manyé. Es tracta d’un terreny muntanyós i amb molt de desnivell, ple de pins i matolls, així com plantes arbustives.

Per canviar aquest tram de clavegueram principal caldrà desbrossar la zona boscosa per on transiten els trams de clavegueram, executar 600 metres de rasa pel nou col·lector de sanejament i els 14 pous de registre, terraplenar i piconar la rasa i els pous amb terres adequades i instal·lar el col·lector i pous per afluents residuals.

Temas

Comentarios

Lea También