Obres de millora de l’accés al tanatori

S’han iniciat els treballs de reforma de l’accés a l’edifici municipal situat a la plaça Pablo Picasso

16 enero 2019 09:55 | Actualizado a 16 enero 2019 09:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp han iniciat les obres de reforma de l’accés al tanatori municipal, ubicat a la plaça Pablo Picasso. L’actuació consisteix en la instal·lació d’una marquesina a la porta principal de l’edifici, amb l’objectiu d’ampliar la zona d’aixopluc per als usuaris, amb un nou porxat, d’estructura de fusta laminada i plaques de zinc a la part superior.

La divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals SA ha remodelat recentment la plaça d’accés al tanatori, un projecte que ara es completa amb aquesta obra. El termini d’execució és de tres setmanes i té un cost de 30.000 euros. El tanatori municipal es va construir ara farà 27 anys i actualment es troba en procés de millora i reforma, tant de l’edifici com del seu entorn. 

Els treballs a l’edifici del tanatori es produeixen després que hagin tingut lloc les obres de remodelació de la plaça Villarroel que han canviat la seva fisonomia per tal de facilitar la mobilitat dels vehicles. Les feines s’han portat a terme sense que s’hagi tallat el trànsit dels vehicles en cap moment. 

Comentarios
Multimedia Diari