Onze instituts i vint empreses del territori participarán a la tercera fira de l'FP dual de la Cambra de Reus

El certamen, amb el suport del Fons Social Europeu, la Cámara de España i la Fundació Bertelsmann, es convertirà el dimarts 4 de maig en la gran trobada dels actors implicats en la promoció de l’FP Dual al Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

03 mayo 2021 15:37 | Actualizado a 03 mayo 2021 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Cámara de España, el Fons Social Europeu i la Fundación Bertelsmann, organitza el dimarts 4 de maig la tercera edició de la Fira d’FP dual, la gran trobada de tots els actors que treballen per fer possible aquesta modalitat formativa de present i -sobre tot- de futur. El certamen s’organitza en format virtual atenent les restriccions que imposa la pandèmia, però aquest fet no serà un obstacle per aconseguir que el visitant conegui i reconegui, de manera àgil, diverses realitats vinculades a l’FP dual, amb un programa paral·lel d’activitats que permet establir una relació directa entre totes les parts implicades.

Hi seran presents, amb el seu propi estand virtual, onze instituts representant a totes les comarques que formen part del territori de la corporació i també vint empreses que disposaran del seu espai per presentar la seva activitat en aquest àmbit.  També hi seran presents, per descobrir-nos les línies estratègiques que segueixen en la promoció de l’FP dual, els Departaments d’Ensenyament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Pel que fa al programa paral·lel d’activitats el visitant podrà assistir a les sessions “Com incentivar a les Pimes a fer Dual” per sensibilitzar a les empreses sobre el potencial d’aquesta modalitat formativa; “Que faig? Doncs....Faig Dual!” per orientar a alumnes i escoles cap a l’FP Dual; la taula rodona que permetrà conèixer diversos casos d’èxit amb el testimoni d’alumnes dels instituts participants; i, finalment, la sessió pràctica “Com comunicar eficaçment l’FP Dual des dels centres educatius” amb estratègies per millorar la comunicació en aquest àmbit.

El President de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha destacat la importància de la convocatòria a l’hora de posar en valor l’FP dual i, de manera ben especial, als seus protagonistes. Pel President de la corporació “el més enriquidor d’aquesta experiència és comprovar com el compromís amb l’FP dual que ha liderat la Cambra de Comerç, amb la complicitat d’altres actors entusiastes com la Fundación Bertelsmann, es materialitza en convocatòries on podem veure clarament els innegables avantatges d’aquesta modalitat formativa”.

Les inscripcions per participar a la fira, que es realitzarà en horari de matí, es poden formalitzar a la pàgina web de la Cambra.

Comentarios
Multimedia Diari