PROGRAMA: Els actes d'aquest dilluns, 25 de juny, de Sant Pere a Reus

21 junio 2018 17:53 | Actualizado a 21 junio 2018 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

13.00 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, concert vermut amb Les Filomenes. Canten les cançons que més escandalitzen les àvies, un espectaclefilomenal!!! Diuen, orgullosament, que fan pit-i-cuixa folk... amb prou feines. I per els amants de les etiquetes curtes: el gènere és, clarament, femení. Col·labora: Vermuts Miró i Patates Laurie.

— De 18.00 a 20.30 h, a la PLAÇA DE SANT PERE, Aixeca el teu gegant. La Colla Gegantera us ofereix la possibilitat de posar-vos sota un gegant i aixecar-lo. Donatiu d’1 €, que es destinarà a la fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella. Organitza: Colla Gegantera.

— De 18.00 a 20.30 h, a la PLAÇA DE SANT PERE, Dóna el teu xumet a la Mulassa! Si ja ets gran i vols deixar el teu xumet en bones mans, aprofita-ho i dóna’l a la Mulassa. Organitza: Colla Gegantera.

— 18.30 h, des de la CASA RULL, sortida de la cercavila del Canó de les Festes. Música i canonades que anuncien la festa!

— 18.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, espectacle infantil amb Els secrets de Mr. Stromboli. Un firaire xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!

19.00 h, pels CARRERS DEL CENTRE, Bou-t’ho tot, correbars del Bou, amb els gegants de l’Institut Pere Mata i els de Sant Esteve de les
Roures, amb l’acompanyament musical de Bandsonats, que anirà pel carrer de Martí Napolità, de Rosich, carrer d’Aleus, plaça del Mercadal,
carrer Major, carrer del Fossar Vell, carrer de l’Hospital, carrer de la Presó, carrer de Santa Anna i plaça de la Farinera. Aquest acte estarà interpretat amb llengua de signes catalana. Hi haurà un espai reservat a la sala de premsa de l’Ajuntament de Reus per poder-ho seguir. Aquest acte comptarà amb un espai elevat reservat per a persones amb mobilitat reduïda. Més informació a la Guia de l’Accessibilitat de la Festa Major de Reus, al final d’aquest programa.

19.00 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, concert a càrrec de la Cobla Orquestra La Selvatana, que ens oferirà un ampli ventall de peces clàssiques amb un gran espectacle.

19.30 h, a la PLAÇA DE PRIM, ballada de sardanes de Festa Major amb la Cobla Pare Manyanet. Organitza: Colla Sardanista Rosa de Reus.

De 20.30 a 23.30 h, al GAUDÍ CENTRE, nit de portes obertes per a tots els ciutadans, amb motiu de l’aniversari del naixement d’Antoni Gaudí. Aprofiteu aquesta nit per veure d’una manera diferent i singular el centre, on diferents personatges recrearan escenes de la vida d’Antoni Gaudí, a càrrec de la Gata Borda.

— 21.00 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, Varietées de Sant Pericu. Bravium Teatre ens ofereix i coordina un espectacle amb diferents exhibicions de música, dansa, teatre, màgia, humor, etc., que es barregen en actuacions sorprenents i esbojarrades. Espai amb
capacitat limitada. Amb la col·laboració de DOP Siurana.

 21.00 h, a la PLAÇA DE LA FARINERA, final del correbars amb la Nit de Banyes, amb la música de Julivert, grup de cançons populars i de taverna.

22.30 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, ball de gala amb la Cobla Orquestra La Selvatana.

Comentarios
Multimedia Diari