Pateix un atac de cor i la policia de Reus li salva la vida

Els agents de la Guàrdia Urbana van reanimar a l’home amb el desfibrilador que portaven al cotxe

Diari de Tarragona

Whatsapp
La plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus ha rebut formació en la utilització de desfibril·ladors. Foto: A. González

La plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus ha rebut formació en la utilització de desfibril·ladors. Foto: A. González

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus van salvar la vida d’un home de 57 anys, veí de Reus, que havia patit un atac de cor. Els fets van tindre lloc el passat diumenge quan un veí de la ciutat va alertar la patrulla perquè una persona havia caigut desplomat dins una botiga situada a la cantonada del Camí de Tarragona i la Riera d’Aragó. Els agents van entrar ràpidament al local i van comprovar que hi havia una persona inconscient amb símptomes d’haver patit una crisi cardíaca.

Els agents van sol·lictar la presència d’una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a través de la central de comunicacions de la Guàrdia Urbana, i van realitzar el protocol de reanimació cardiopulmonar amb el desfibril·lador que porta incorporat el vehicle patrulla. Arribats els serveis mèdics van estabilitzar el pacient, i posteriorment el van traslladar al Hospital Sant Joan.

La plantilla de la Guàrdia Urbana ha rebut formació en la utilització dels desfibril·ladors, acreditada pel Consell Català de Ressuscitació. L’any 2015, l’Ajuntament va dotar el cos de seguertat de 10 desfibril·ladors.

Temas

Comentarios

Lea También