Patrícia Terradellas, nova presidenta d'El Círcol de Reus

La nova junta directiva ha comptat amb el suport de més del 40% de socis. Entre els seus objectius està l'ampliació de les activitats de l'entitat o rejovenir la seva massa social

07 noviembre 2020 21:30 | Actualizado a 09 noviembre 2020 08:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Patrícia Terradellas és la nova presidenta de la societat cultural i recreativa d'El Círcol de Reus després que aquest dissabte hagi quedat proclamada la seva candidatura, avalada pel suport de més del 40% de socis de l'entitat.

Finalment, ha estat l'única proposta que s'ha presentat a un procés electoral marcat també per la situació de pandèmica actual. Cal recordar que l'entitat de la plaça Prim es troba tancada per donar compliment a les mesures de prevenció decretades pel Govern de la Generalitat per frenar l'expansió de la Covid-19.

La nova junta directiva ja ha enviat aquest mateix dissabte una carta anunciant la seva proclamació i exposant que afronta el repte amb responsabilitat i molta il·lusió. També es posa a disposició dels socis de l'entitat per qualsevol dubte.

Entre els objectius que marcats per l'equip de Terradellas està l'ampliació de les activitats que organitza l'entitat i la voluntat d'ampliar i rejovenir la massa social i "continuar sent un referent de la vida social, política, comercial i artística de la ciutat".

Primera presidenta

Patrícia Terradellas substitueix al capdavant d'El Círcol a Josep Jofré, qui ha estat president aquest darrer mandat. De fet, Terradellas ha format part de la junta liderada per l'empresari reusenc durant aquests quatre anys i s'ha encarregat, entre altres, de l'organització del cicle de conferències. El seu nomenament, a més a més, la converteix en la primera dona que liderarà la històrica entitat fundada l'any 1852.

La resta de la junta directiva la integren Joaquim Brufau de Barberà, Pere Cisteré Armengol, Ima Mis Cabeza, Jordi Salvat Puig, Joan Lluís Sendra Pedrosa, Maria Àngels Estradera Teixidó, German Muñoz Sardà, Adrià Agramunt Llamas i Robert Franquet Pons.

 

Comentarios
Multimedia Diari