‘Pedals solidaris’ a favor de la distròfia muscular congènita

Centenars de participants van sortir ahir al carrer per participar en la segona edició de la bicicletada a benefici de la Fundació Noelia

14 octubre 2018 18:36 | Actualizado a 15 octubre 2018 08:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La segona bicicletada popular solidària a benefici de la Fundació Noelia va reunir ahir al matí a centenars de participants pels carrers de la ciutat. Més de mig miler de persones van participar en la iniciativa, organitzada per la regidoria d’Esports, Reus Esport i Lleure i el Centre Comercial La Fira, amb la col·laboració de Tretzesports. L’objectiu era recaptar fons per l’entitat, que treballa per promoure la recerca i el coneixement al voltant de la malaltia de la distròfia muscular congènita.

Els participants van pedalejar més de 5 quilòmetres d’itinerari pels carrers de la ciutat. «La jornada ha anat molt bé. Tot i que la pluja de les primeres hores ha provocat que disminuís l’assistència que inicialment havíem previst, han participat moltes famílies amb nens i hem passat un dia molt agradable», va comentar la presidenta de la fundació, Noelia Canela. La inscripció requeria una aportació d’un donatiu de 5 euros destinat íntegrament a la Fundació Noelia. El regidor d’Esports, Jordi Cervera, també va agrair la participació: «Una vegada més la ciutat ha demostrat que és molt solidària, quan veus tantes famílies amb nens, és molt satisfactori». Els participants també van poder compartir un matí esportiu i solidari amb diferents activitats lúdiques. La Fundació Noelia organitzarà el pròxim cap de setmana una nova iniciativa, un Gold Padel, per seguir recaptant fons per a la investigació de la malaltia de la distròfia muscular congènita.

Comentarios
Multimedia Diari