Pellicer expressa el seu malestar al ministre de Justícia per l'operació del cas Innova

L'alcalde de Reus s'adreça per carta a Rafael Català, a qui demana una reunió per analitzar les formes amb què es va realitzar l'operatiu

19 mayo 2017 22:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha enviat aquest dilluns una carta al ministre de Justícia, Rafael Català, per expressar el seu malestar davant la situació creada arran de l'operatiu policial i judicial del passat 28 d'abril a l'Hospital, seus de Sagessa o l'Ajuntament, així com "per les mesures adoptades". L'alcalde vol reunir-se amb Català per analitzar les formes amb què es va realitzar l'operatiu, en el qual es va detenir la primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, i vuit persones més. Segons Pellicer, l'operatiu es va desenvolupar "amb publicitat i repercussió, va generar alarma social, i va danyar tant la imatge de la ciutat com la presumpció d'innocència de les persones detingudes".

Amb el mateix objectiu, l'alcalde ha iniciat els contactes per mantenir una reunió amb el president i el fiscal en cap de l'Audiència Provincial de Tarragona, segons ha indicat l'Ajuntament de Reus en un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari