Petits i adolescents gaudiran de les activitats d'estiu al Tennis Reus Monterols

El club reusenc ha preparat un ampli ventall d'activitats per a que els joves puguin viure unes vacances inoblidables

24 mayo 2019 07:26 | Actualizado a 24 mayo 2019 14:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Club Tennis Reus Monterols vol fer gaudir de l'estiu. Que l'època de l'any fora de l'aula sigui per viure moments increïbles de diversió, esports i activitats entre amics. Aquests són els eixos de L'estiu al Monterols, propostes que van des d’escoles esportives al campus multiesportiu preparades per l'entitat reusenca de cara a les vacances d'estiu.

Aquest serà el 21è any consecutiu que el CT Reus Monterols realitza el popular Campus Multiesportiu, per a nens i nenes de 2 a 16 anys, amb una fantàstica combinació de tota mena d'activitats esportives sota els valors de la pràctica esportiva, l'amistat i la diversió amb tornejos setmanals, acampades nocturnes. A més els joves podran ampliar els seus coneixements d'idiomes amb sessions amb anglès.

Com en anys anteriors, els adolescents, de 12 a 16 anys, també poden inscriure's al Campus Jove amb activitats i esports adaptats a la seva edat com classes de fitness, diversió a la piscina i una acampada nocturna al club.

Varietats d'esports

Entre les diferents activitats que es duen a terme a L'estiu al Monterols, destaquen els que tenen escola pròpia com per exemple l'escola de tennis, de pàdel o de natació. La millor opció per iniciar-se en aquestes modalitats o millorar la tècnica amb entrenador titulats que ensenyaran a perfeccionar des de cops de raqueta a l'estil de crol, segons l'esport escollit, alhora que es millora la preparació física.

Com ja es va iniciar l'any passat, el Tennis Monterols dóna continuïtat al Mini Campus, una proposta per a nens i nenes de 2 o 3 anys (nascuts el 2016 i amb P2 finalitzat), que s'ho passaran d'allò més bé amb jocs, contes, tallers didàctics i aquàtics.


Totes les activitats d'estiu es duen a terme en un ampli entorn natural, amb unes instal·lacions modernes i dues piscines. A més, també s'ofereix servei d'acollida, servei de menjador i festa aquàtica cada divendres.

Així doncs, un any més, s'espera que siguin més de 600 nois i noies els que participin en les activitats d'esport, lleure i oci de L'estiu al Monterols. La millor opció per gaudir de les vacances d'estiu en una experiència inoblidable.

Comentarios
Multimedia Diari