Pilots de Vueling entrenen a l’Aeroport de Reus

Durant aquests dies es poden veure les aeronaus sobrevolant el territori a baixa alçada aprofitant la caiguda de l’activitat a l’equipament

30 octubre 2018 20:21 | Actualizado a 31 octubre 2018 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vueling ha utilitzat aquests dies les instal·lacions de l’Aeroport de Reus per fer entrenaments. La companyia aeria aprofita la caiguda del trànsit a l’equipament reusenc, després de la finalització de la campanya d’estiu. Una campanya d’estiu que, de nou, ha permès que enguany se superi, per segon any consecutiu, el milió de passatgers, una xifra que no s’assolia des de 2011. 

Els avions de Vueling han sobrevolat, durant dos dies, el Camp de Tarragona a baixa alçada, en el que s’anomenen vols training, és a dir, d’entrenament, el que explica que volin tan baix. No és la primera vegada que les instal·lacions de l’Aeroport de Reus serveixen per provar noves aeronaus o per fer training. En  anys anteriors d’altres companyies aèries han utilitzat les pistes per enlairar avions comercials i fins i tot militars. 

La devallada de les operacions fora de la temporada d’estiu és un dels factors que converteix l’Aeroport de Reus en un destí habitual d’aquest tipus d’activitats. Tot i això, cal destacar que algunes de les rutes que han estat operatives durant aquesta campanya d’estiu continuen encara, i així ho faran en els propers dies, fins que, gradualment, es reduirà considerablement l’activitat. De fet, durant l’hivern, des de l’Aeroport només hi operarà un vol regular a Londres-Stansted.   

Vols xàrter a l’hivern

Més enllà dels vols a Londres, que oferirà la companyia irlandesa Ryanair, des de l’Aeroport de Reus, durant l’hivern, també estan previstos vols puntuals a Dublín, París, Manchester o Newcastle. Es tracta de vols xàrter, en operatives puntuals que podrien correspondre a paquets de vacances. 

Tal i com van anunciar els responsables d’Aena, enguany, s’operarà des de Reus, per primera vegada, una connexió amb Eivissa d’Air Nostrum. L’Imserso estrena aquest paquet que quedarà aturat durant els mesos de mes fred i que s’allargarà fins el març. 

Comentarios
Multimedia Diari