Pitarch vol unir les entitats comercials i que treballin en la mateixa direcció

El projecte de la nova junta pretén acabar amb les discrepàncies i els personalismes per donar un nou impuls al comerç

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Àlfred Pitarch serà nomenat aquesta nit nou president d’Unió de Botiguers després de la dimissió de l’anterior junta directiva encapçalada per Ernest Juncosa. Un cop investit president, Pitarch té clar en quina línia començar a treballar. Aquesta no és cap altra, explica ell mateix, que la d’aconseguir unir a totes les entitats comercials de la ciutat perquè treballin juntes i en una mateixa direcció.

Sens dubte, es tracta d’una ambiciosa fita que suposaria donar un nou impuls al sector comercial de Reus. Sobretot si aconsegueix superar els personalismes i les històriques discrepàncies que han separat, i separen, Unió de Botiguers d’El Tomb de Reus. Les relacions amb l’Ajuntament de Reus també seran un altre focus important a tractar.

Després també hi ha la necessitat de reflotar una entitat comercial que no passa pels seus millors moments per diferents motius. Els principals problemes són econòmics –la seu del Raval Sant Pere està en venda– i de pèrdua de socis en un moment en el qual ha entrat en joc un nou actor comercial com és el de La Fira del Parc Sant Jordi.

Per posar en pràctica el seu full de ruta comptarà amb una junta directiva de consens dins de la mateixa entitat i amb noms de primera línia en el sector comercial de la ciutat. L’acompanyen l’Albert Espinosa, la Laia Pàmies, la Meritxell Barberà, el Joan Francesc Neila, la Rosa Lucas i el Francesc Torres. Es dóna la circumstància que dues d’aquestes persones ja formaven part de l’anterior junta.

Encara que tot està decidit –Pitarch encapçala l’única candidatura que s’ha presentat a les votacions– l’assemblea general ordinària d’Unió de Botiguers es reunirà aquesta nit per celebrar les votacions per nomenar el nou president. S’han preparat dues convocatòries, una a les 20.45 h i l’altra a les 21 h, que acabaran amb la presentació del programa de mandat davant dels associats.

A nivell curricular, cal destacar que l’Àlfred Pitarch és també l’actual gerent del C.N. Reus Ploms i que a les passades eleccions municipals va liderar el partit polític Llista Unitària que es va quedar sense representació a l’Ajuntament de Reus. En l’àmbit comercial, Pitarch és el propietari de la botiga El Portal de Catalunya, al carrer de la Font.

Comentarios
Multimedia Diari