Prades Aventura Park obre les portes després del confinament

Cal tenir en compte que totes les activitats es realitzen a l’exterior, i que l’aforament és limitat, sense aglomeracions per garantir la seguretat de tots els usuaris.

31 mayo 2020 21:30 | Actualizado a 02 junio 2020 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prades Aventura, es una empresa que es dedica al turisme actiu sostenible, amb epicentre a Prades Aventura Park, unes instal·lacions a menys de 500 metres del poble, ambientades en el Far West Americà. En elles, podem gaudir entre d’altres activitats, del PaintBall o l’Escape room (exterior) a Prades City.

Dels circuits d’obstacles i Balanze Bike al desert. Del rocòdrom a les rocalloses. De la orientació al bosc prohibit, el Western Ride (escola de Cowboys&guirls) al Gran Cañón o el tir amb arc i altres jocs a la reserva índia i combinar-ho amb un pícnic, o una barbacoa al mateix Park.

A més, hi ha projectades més de deu novetats, esperant el moment de la reobertura. Es tracta d’un espai ideal enmig de la natura per passar amb família i amics.

Enmig de les Muntanyes de Prades podem celebrar aniversaris, comiats de solters, incentius d’empresa o qualsevol tipus d’esdeveniment festiu. En aquests moments, ja s’han acabat les adaptacions de les mesures higièniques per la prevenció de contagis del Covid-19, i el disseny del protocol.

Cal tenir en compte que totes les activitats es realitzen a l’exterior, i que l’aforament és limitat, sense aglomeracions per garantir la seguretat de tots els usuaris. Cal reservar prèviament per telèfon o per correu electrònic.

Degut a l’estat d’alarma ocasionat pel Covid-19, Prades Aventura, s’ha vist obligat a ajornar la obertura de les seves activitats i instal·lacions prevista per Setmana Santa.

Per contactar, podeu fer-ho a través del correu electrònic: pradesaventura@gmail.com i al web: pradesaventurapark.blogspot.com 

Comentarios
Multimedia Diari