Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Prades Aventura Park obre les portes després del confinament

Cal tenir en compte que totes les activitats es realitzen a l’exterior, i que l’aforament és limitat, sense aglomeracions per garantir la seguretat de tots els usuaris.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Prades Aventura, es una empresa que es dedica al turisme actiu sostenible, amb epicentre a Prades Aventura Park, unes instal·lacions a menys de 500 metres del poble, ambientades en el Far West Americà. En elles, podem gaudir entre d’altres activitats, del PaintBall o l’Escape room (exterior) a Prades City.

Dels circuits d’obstacles i Balanze Bike al desert. Del rocòdrom a les rocalloses. De la orientació al bosc prohibit, el Western Ride (escola de Cowboys&guirls) al Gran Cañón o el tir amb arc i altres jocs a la reserva índia i combinar-ho amb un pícnic, o una barbacoa al mateix Park.

A més, hi ha projectades més de deu novetats, esperant el moment de la reobertura. Es tracta d’un espai ideal enmig de la natura per passar amb família i amics.

Enmig de les Muntanyes de Prades podem celebrar aniversaris, comiats de solters, incentius d’empresa o qualsevol tipus d’esdeveniment festiu. En aquests moments, ja s’han acabat les adaptacions de les mesures higièniques per la prevenció de contagis del Covid-19, i el disseny del protocol.

Cal tenir en compte que totes les activitats es realitzen a l’exterior, i que l’aforament és limitat, sense aglomeracions per garantir la seguretat de tots els usuaris. Cal reservar prèviament per telèfon o per correu electrònic.

Degut a l’estat d’alarma ocasionat pel Covid-19, Prades Aventura, s’ha vist obligat a ajornar la obertura de les seves activitats i instal·lacions prevista per Setmana Santa.

Per contactar, podeu fer-ho a través del correu electrònic: pradesaventura@gmail.com i al web: pradesaventurapark.blogspot.com 

Temas

Comentarios

Lea También