Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Prades celebra aquest cap de setmana la Festa del Bolet

El dissabte 10 de novembre a un quart de deu del matí s'ha programat una osrtida amb els micòlegs Francisco Barrajón, Adela Mas i Mercedes Pigem

Redacció

Whatsapp
Un dels actes és el concurs de bolets. FOTO: CEDIDA

Un dels actes és el concurs de bolets. FOTO: CEDIDA

Prades segueix amb les activitats de tardor el proper cap de setmana amb la Festa del Bolet. El dissabte 10 de novembre a un quart de deu del matí hi ha programada una sortida per a tots les edats amb els micòlegs Francisco Barrajón, Adela Mas i Mercedes Pigem, autors del llibre “Bolets de les muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet” i del tofonaire Dídac Espasa. El punt de trobada serà a la Plaça Major des d’on es sortirà per anar a buscar bolets. Els interessats caldrà que vinguin equipats i abrigats. Es farà un grup per als més petits acompanyats amb els pares per tal de fer una sortida adaptada al seu ritme. A les set de la tarda es farà la presentació del llibre “Bolets de les Muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet” al Centre Cívic on els autors ens explicaran dubtes i anècdotes de les espècies catalogades i es tindrà l’oportunitat d’adquirir el llibre.

El diumenge 11 seguirà la Festa del Bolet a partir de les deu del matí amb una exposició a la sala d’actes de l’Ajuntament de les espècies trobades el dia anterior. També es realitzarà un concurs de bolets en el qual es premiaran les següents modalitats: El recull més variat, el recull més ben documentat, el bolet més gran, el bolet més curiós/rar i el rovelló més gran.

A les dotze del migdia s’amenitzarà la festa amb concert de Four Cats Street Dixie a la Plaça Major

Temas

Comentarios

Lea También