Premi al Forn Sistaré, entre els millors de l’estat espanyol

Aquest dilluns recolliran a Madrid la seva segona estrella de Las Rutas del Buen Pan, un certamen en el que participen els 80 millors obradors

27 octubre 2018 18:38 | Actualizado a 30 octubre 2018 13:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Forn Sistaré ha estat guardonat, per segon any consecutiu, amb una estrella de Las Rutas del Buen Pan, un certamen estatal que vol reconèixer els millors obradors d’Espanya. 

El Tomàs i el Xavier Pàmies viatjaran aquest dilluns la capital espanyola on, al local Malena Experience, es lliuraran les 80 estrelles als millors forners artesans de l’any. 

El jurat del certamen, format per professors d’escoles de reconegut prestigi, crítics gastronòmics i forners especialitzats, ha visitat, durant l’any, de forma anònima, els forners artesans de tot l’estat. Es valora la presentació del pa, l’atenció al públic i l’establiment. Els forns que van passar el tall, es van enfrontar a un tast a cegues en sis semifinals arreu de l’estat. En el cas de Catalunya, el tast es va celebrar a principis de mes a Barcelona i hi competien els forns del país, d’Aragó i les Illes Balears.

Xavier Pàmies, del Forns Sistaré, assegura que «és un reconeixement a tot l’equip», format per més de 30 professionals. El secret d’un bon pa, assegura, «és treballar-lo amb passió i amb amor».

Comentarios
Multimedia Diari