Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Presentació aquest dimarts del llibre catàleg de l'exposició 'Eduard Toda i Güell (1855-1941): de Reus al món'

Es publica amb motiu de l'exposició del mateix títol que es pot visitar al museu reusenc fins al dia 7 de gener de 2017

Redacció

Whatsapp
Retrat d'Eduard Toda d'abril de 1884. FOTO: FONS CIMIR/IMMR

Retrat d'Eduard Toda d'abril de 1884. FOTO: FONS CIMIR/IMMR

El Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59) és escenari aquest dimarts (19.30 hores) de l'acte de presentació del llibre catàleg 'Eduard Toda i Güell (1855-1941): de Reus al món', publicat amb motiu de l'exposició del mateix títol que es pot visitar al museu reusenc fins al dia 7 de gener de 2017. L'edició, coordinada per l'historiador i comissari de la mostra, Jaume Massó, recull una desena d'articles en què es repassen els continguts de l'exposició i diferents aspectes de l'obra i la vida d'aquest fill il·lustre de Reus, així com la bibliografia de Toda i una cronologia bàsica referida a la seva trajectòria.

Amb un total de 164 pàgines profusament il·lustrades amb imatges, tant de peces que es poden veure a l'exposició com d'episodis relacionats amb la vida d'Eduard Toda, el llibre aplega una desena de capítols que aporten una detallada relació dels esdeveniments i fets que van marcar la vida de qui va ser cònsol, escriptor, bibliòfil, egiptòleg i viatger reusenc.

L'exposició 'Eduard Toda i Güell (1855-1941): de Reus al món' i el catàleg que es presenta aquest dimarts són dues de les accions principals del programa de l'Any Toda, que es porta a terme durant tot aquest any per commemorar el 75è aniversari de la mort d'aquest fill il·lustre reusenc.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También