Primàries Reus no pactarà amb partits del 155

Les eleccions per escollit el candidat seran el pròxim 23 de febrer

26 enero 2019 20:16 | Actualizado a 26 enero 2019 20:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Primàries Reus continua amb el seu full de ruta previst de cara a presentar-se a les eleccions municipals del proper mes de maig. El portaveu de la llista unitària, Lluís Gibert, explicava aquesta setmana les darreres novetats i assegurava que «no pactarem amb cap partit del 155. Inclòs el PSC».

Ell mateix també va reafirmar la voluntat de crear un projecte «de concentració del vot independentista» i va subratllar que si els partits entressin a formar-hi part «el guanyador de Primàries seria l’alcalde de Reus». Les eleccions per escollir el candidat que liderarà Primàries Reus serà el 23 de febrer i s’habilitaran diferents punts de votació més enllà de poder participar de forma electrònica.

En aquests moments, hi ha una desena de persones interessades a liderar el projecte de llista unitària, que ja suma 550 inscrits. Els noms que ja s'han anunciat són els de Biel Ferrer, Eduard Prats, Lluís Agustench, Jordi Pouget i Josep Maria Berga.

Primàries Reus es va presentar el passat mes d’octubre en un acte que va comptar amb la presència de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i que va omplir la Sala Santa Llúcia. En aquell acte, igual que ahir, també es va fer especial èmfasi a l’hora de concentrar el vot republicà per evitar una victòria unionista i en el fet de destacar que amb les Primàries «es vol trencar amb la partitocràcia».

Comentarios
Multimedia Diari