Projecció del documental 'Las clocas de Interior' en primícia al Bartrina de Reus

Òmnium Baix Camp, dins la campanya Crida per la Democràcia, ha organitzat l'acte després de la presentació del llibre 'Cabòries des d'una galàxia ben llunyana' de Germà Bel

10 julio 2017 15:53 | Actualizado a 10 julio 2017 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Teatre Bartrina projectarà aquest divendres, i en primícia, el documental 'Las cloacas de interior' produït per Mediapro. L'acte està organitzat per Òmnium Baix Camp, dins de la campanya d'àmbit nacional Crida per la Independència, i serà presentat pel diputat al Parlament per Junts pel Sí, Germà Bel, qui instants abans presentarà el seu darrer llibre al Centre de Lectura.

El documental, que pretén mostrat les conegudes com a clavegueres de l'Estat i que es podrà veure per primera vegada a Reus, està envoltat de polèmica. Sobretot arran de les dificultats trobades pels seus responsables a l'hora de fer-ne difusió. Finalment s'ha aprovat la seva projecció per TV3 el dimarts 18 de juliol. La sessió al Teatre Bartrina serà aquest divendres 14 a les 21.15h i les places seran limitades a l'aforament del teatre. L'acte també compta amb el suport de Mediapro, Reus per la Independència/ANC i el Pacte Nacional pel Referèndum a Reus.

D'altra banda, sobre les 19.30h al Centre de Lectura, el diputat de Junts Pel Sí, Germà Bel, presentarà el seu darrer llibre Cabòries des d'una galàxia ben llunyana. 

Comentarios
Multimedia Diari