Quatre detinguts a Reus per tinença de droga preparada per a la venda

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana identifiquen una trentena de persones i una vintena de cotxes en el marc d'un dispositiu conjunt

19 mayo 2017 16:25 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Quatre detinguts a Reus per tinença de droga preparada per a la venda. Les quatre persones detingudes viatjaven en el mateix vehicle. Els Mossos d’Esquadra els han detingut, acusats d'un delicte contra la salut pública, i se'ls ha obert diligències per la tinença de substàncies estupefaents fraccionada i preparada per a la seva venda.

Segons informen fonts municipals, la detenció va tenir lloc en el marc d'un dispositiu policial conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana de Reus, de seguretat ciutadana i civisme, en el qual, a part dels quatre detinguts per un delicte contra la salut pública, es van identificar un total de 29 persones i es van controlar fins a 18 cotxes, que van donar lloc a dues denúncies per incompliment de la normativa de circulació i a la retirada d'un vehicle.

El dispositiu es va situar durant la tarda de dijous en quatre punts de la ciutat: el passeig Mata, l'avinguda de Sant Jordi, la plaça de la Pastoreta i l'avinguda dels Països Catalans.

Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

 

Comentarios
Multimedia Diari