Quatre ferits en un accident de trànsit en una zona d'obres de Falset

Un d'ells ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital. Un turisme ha atropellat un treballador i després ha xocat amb una petita retroexcavadora

26 mayo 2021 15:13 | Actualizado a 26 mayo 2021 16:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre persones han resultat ferides, aquest migdia, en un accident de trànsit que ha tingut lloc en una avinguda en obres de Falset. Un dels ferits, en estat greu, ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'accident ha tingut lloc a les dotze del migdia a l'avinguda de Reus. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, un turisme ha passat per una zona d'obres i ha atropellat un dels treballadors que estava caminant.

Seguidament. el turisme ha impactat amb una petita retroexcavadora.

El ferit greu ha estat evacuat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb cops al cap i possiblement fractura d'un braç i peu.

Dues persones més han estat traslladades en estat lleu a l'Hospital Sant Joan de Reus i una quarta també ferida lleu al Comarcal de Móra d'Ebre. Entre els ferits hi ha els dos ocupants del cotxe.

Bombers de la Generalitat ha enviat al lloc dels fets dues dotacions del parc de Falset, mentre que el SEM hi ha destinat tres unitats terrestres i l'helicòpter.

Comentarios
Multimedia Diari