Recapten fins ara 6.000 € per a la Fundació Joan Petit

Esperen obtenir més recursos aquest dissabte (10-19 h) a la festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer al pavelló del Reus Deportiu

28 mayo 2019 08:29 | Actualizado a 03 junio 2019 08:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana la capital del Baix Camp celebrarà un esdeveniment 100% solidari. I és que aquest dissabte es du a terme la dinovena edició del festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer, des de les 10 i fins a les 19 hores al pavelló del Reus Deportiu de la ciutat.  L’acte recorda, un any més, al petit Joan, un nen de cinc anys de Blanes, enamorat de l’hoquei i víctima del càncer. En aquesta línia, la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer organitza l’acte de forma anual a diferents indrets de Catalunya, sense repetició. Enguany, però, Reus agafa el relleu de la cullera de fusta per segon cop.Aquesta gran cullera esdevé un element que simbolitza la lluita del petit, qui emprava el cobert  i una bola de paper per jugar a hoquei mentre passaven les hores d’espera de la quimioteràpia.

L’objectiu de la trobada és recaptar diners amb benefici dels nens amb càncer i així obtenir més recursos en oncologia pediàtrica, però també organitzar una jornada en la qual 400 nens i nenes d’entre 3 i 6 anys de tot Catalunya puguin gaudir del seu primer partit d’hoquei. A banda, també es promou la pràctica saludable de l’esport entre la canalla.  

A la cita esportiva, també hi serà present el Gegantó del Joan Petit; la padrina de l’acte d’aquesta edició, l’esportista de pàdel Ari Sánchez; col·laboradors, 400 voluntaris i autoritats. Amb tot, i com bé aporta el coordinador Joan Petit Reus 2019 i vicepresident del Reus Deportiu, Jordi Salvadó Rius, aquesta edició s’ha volgut fer un pas endavant: «A banda d’organitzar actes específics per recaptar fons, s’ha posat en circulació una urna solidària en la qual s’hi han recaptat donatius en pro a la recerca en càncer infantil, sota el lema ‘Tots som Joan Petit’. A més, hem estat presents a una pila d’actes i, a hores d’ara, portem recaptats fins a 6.000 euros. Per sort, en podrem recaptar molt més aquest dissabte i fins a principis de l’any vinent. Val a dir, que l’acte serà gratuït i estarà muntat per sumar esforços». Una de les peculiaritats d’aquest projecte és generar  una xarxa de col·laboradors i benefactors. De fet, els actes previs al gran esdeveniment ha implicat tothom: des de regidories fins a entitats i associacions de tots els àmbits.

Comentarios
Multimedia Diari