Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Recullen més de 5.000 quilos de roba per enviar als refugiats de Lesbos

L’Associació EAE i la Jove Cambra de Reus van enviar ahir una part del material que es farà arribar a ‘Refugee4Refugees’ perquè el distribueixi als camps de Moria i Kara Tepe 

F.G

Whatsapp
Imatge dels membres de la JCI de Reus durant les tasques per empaquetar la roba que serà enviada a dos camps de Lesbos. FOTO: alba mariné

Imatge dels membres de la JCI de Reus durant les tasques per empaquetar la roba que serà enviada a dos camps de Lesbos. FOTO: alba mariné

Després de dies fent campanya per recollir les màximes peces de roba possible, i d’hores dedicades a empaquetar-les, els membres de la Jove Cambra Internacional (JCI) de Reus omplien ahir el primer camió que transportarà el material fins a l’illa de Lesbos.

Es tracta d’una iniciativa solidària que la JCI, junt amb l’Associació EAE, ha posat en marxa per ajudar als refugiats dels camps de Moria i Kara Tepe. En total s’han aconseguit recaptar més de 5.000 quilos de roba i, en aquest primer enviament, se’n faran arribar més de 1.000.

Així mateix ho explica Jordi Cervera, membre de la Jove Cambra i que ara farà uns mesos ja va estar vinculat amb diferents tasques humanitàries a Lesbos.

En una de les sis ocasions que ha estat a Lesbos, recorda, va ser per ensenyar a nedar a les persones refugiades després de tirar endavant el programa From Reus to Hellas.

També va participar en tasques de rescat a través de l’ONG Proactiva Open Arms.

En aquesta ocasió, el material recollit forma part d’un programa d’ajuda de Refugee4Refugees, una fundació que treballa des de Lesbos, Grècia, i que respon a les necessitats que tenen els refugiats que entren en aigües de la Unió Europea.

Diferents integrants de la JCI, entre ells el mateix Cervera, viatjaran la setmana vinent a Lesbos per visitar els dos camps i ajudar a repartir la roba i col·laborar amb tot el que sigui necessari. Tenen intenció de realitzar una estada d’una setmana de durada.

Els participants en aquesta missió humanitària també volen agrair la col·laboració desinteressada de l’empresa Ekol Logístics, que ha facilitat el transport de la roba, i d’Embalatges Reus per cedir totes les caixes amb les quals s’han empaquetat les peces.

Temas

Comentarios

Lea También