Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Redessa crea una escola per formar als emprenedors

La primera línea de treball començarà al setembre i serà un itinerari per acompanyar en la creació d’una empresa

 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels espacis modulars de Tecnoredessa. Foto: P.F

Imatge dels espacis modulars de Tecnoredessa. Foto: P.F

Redessa ha creat l’Escola d’Emprenedoria a través de la qual s’oferirà formació específica per a emprenedors. Sota el paraigua de l’Escola d’Emprenedoria es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat.

La primera de les línies de treball de l’Escola és l’Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa a través del qual s’han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que es fan al llarg de l’any i que són imprescindibles per a crear una empresa. Així el recorregut contemplarà els següents àmbits: La idea de negoci; el pla d’empresa; les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l’empresa; iscalitat, impostos i taxes; formes de finançament disponible; màrqueting: mercat, clients i estratègia empresarial i ubicació empresarial

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l’itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, va destacar ahir «la voluntat de millorar el servei que s’ofereix des de Redessa i d’oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació».

Les dates i temes previstos són: ‘La idea de negoci’: (MBA – URV). 18 de setembre: Se centrarà a identificar les principals característiques d’un emprenedor d’èxit i les característiques d’una idea de negoci innovadora. Pel que fa al ‘Pla d’Empresa’ (tècnics de Redessa), 2 d’octubre: és un requisit essencial per avaluar la viabilitat i analitzar amb rigor el projecte empresarial en tots els seus vessants: tècnica, econòmica, comercial, etc.

El tema ‘Formes jurídiques i tràmits per a la creació de l’empresa’ (Jurisa), 16 d’octubre, es repassaran els tràmits a realitzar per crear una empresa. A ‘Fiscalitat: impostos, taxes i obligacions fiscals’ (Pimec), 23 d’octubre, s’aprendran els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als professionals. A ‘Formes de finançament disponible’ (AFCA), 6 e novembre, es donaran a conèixer les eines de finançament per fer crèixer una empresa. ‘Màrqueting: mercat, clients i estratègia comercial ‘(ESIC), 20 de novembre, s’ensenyaran les funcions dels departaments de màrqueting i vendes. Per últim, ‘Ubicació Empresarial’ (Redessa-Agència de Promoció de Ciutat), 27 de novembre, s’explicarà com triar la ubicació d’una empresa.

Comentarios

Lea También