Redessa crea una escola per formar als emprenedors

La primera línea de treball començarà al setembre i serà un itinerari per acompanyar en la creació d’una empresa

 

13 junio 2017 16:48 | Actualizado a 04 julio 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Redessa ha creat l’Escola d’Emprenedoria a través de la qual s’oferirà formació específica per a emprenedors. Sota el paraigua de l’Escola d’Emprenedoria es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat.

La primera de les línies de treball de l’Escola és l’Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa a través del qual s’han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que es fan al llarg de l’any i que són imprescindibles per a crear una empresa. Així el recorregut contemplarà els següents àmbits: La idea de negoci; el pla d’empresa; les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l’empresa; iscalitat, impostos i taxes; formes de finançament disponible; màrqueting: mercat, clients i estratègia empresarial i ubicació empresarial

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l’itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, va destacar ahir «la voluntat de millorar el servei que s’ofereix des de Redessa i d’oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació».

Les dates i temes previstos són: ‘La idea de negoci’: (MBA – URV). 18 de setembre: Se centrarà a identificar les principals característiques d’un emprenedor d’èxit i les característiques d’una idea de negoci innovadora. Pel que fa al ‘Pla d’Empresa’ (tècnics de Redessa), 2 d’octubre: és un requisit essencial per avaluar la viabilitat i analitzar amb rigor el projecte empresarial en tots els seus vessants: tècnica, econòmica, comercial, etc.

El tema ‘Formes jurídiques i tràmits per a la creació de l’empresa’ (Jurisa), 16 d’octubre, es repassaran els tràmits a realitzar per crear una empresa. A ‘Fiscalitat: impostos, taxes i obligacions fiscals’ (Pimec), 23 d’octubre, s’aprendran els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als professionals. A ‘Formes de finançament disponible’ (AFCA), 6 e novembre, es donaran a conèixer les eines de finançament per fer crèixer una empresa. ‘Màrqueting: mercat, clients i estratègia comercial ‘(ESIC), 20 de novembre, s’ensenyaran les funcions dels departaments de màrqueting i vendes. Per últim, ‘Ubicació Empresarial’ (Redessa-Agència de Promoció de Ciutat), 27 de novembre, s’explicarà com triar la ubicació d’una empresa.

Comentarios
Multimedia Diari