Rescaten amb helicòpter un ciclista ferit al Priorat

Feia una ruta entre Escaladei i La Vilella Baixa quan ha patit una caiguda i s'ha fracturat el braç. Ha estat evacuat a l'Hospital de Móra d'Ebre

07 octubre 2018 16:07 | Actualizado a 11 octubre 2018 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un ciclista ha patit una fractura el braç mentre es trobava fent un recorregut per la zona del Priorat amb altres ciclistes i ha hagut de ser evacuat amb helicòpter perquè fos atès a l'Hospital de Móra d'Ebre. Ha ingressat amb una possible fractura a l'húmer.

Els fets han tingut lloc aquest diumenge al migdia quan un dels membres d'un grup de quatre ciclistes que feia una ruta entre Escaladei i La Vilella Baixa ha caigut i ha patit un fort cop. Segons fonts consultades dels Bombers de la Generalitat, l'avís s'ha produït uns 20 minuts abans de la una del migdia quan els han alertat que hi havia una persona ferida i que no podia continuar la marxa. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions terrestres dels bombers i l'helicòpter amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), especialitzat en salvaments i rescats en el medi natural.

Finalment, el ciclista ha estat evacuat amb helicòpter fins al Parc de Bombers de Móra d'Ebre i, des d'allí, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat fins a l'hospital de Móra d'Ebre on ha quedat ingressat.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari