Más de Reus

Reus Transport

Restablerta la circulació ferroviària entre Marçà i Reus

Un tren de mercaderies de Continental Rail ha estat aturat més de dues hores per una avaria entre Pradell i Riudecanyes. La incidència ha obligat a habilitar servei alternatiu per carretera i ha provocat retards de més de 80 minuts

F.G.

Whatsapp
Imatge d'alguns dels afectats per la incidència en la R15 al seu pas entre Marçà i Reus. Foto: Alba Mariné

Imatge d'alguns dels afectats per la incidència en la R15 al seu pas entre Marçà i Reus. Foto: Alba Mariné

La circulació ferroviària a la línia que uneix Marçà amb Reus, la R15, ja torna a funcionar amb total normalitat després d'haver-se interromput el pas dels trens durant més de dues hores a conseqüència d'una incidència tècnica. Segons han informat des de Renfe, el problema ha sorgit per l'avaria d'un comboi de mercaderies privat de Continental Rail que havia quedat aturat enmig de la via, més concretament en el tram comprès entre els municipis de Pradell i Riudecanyes. Els tècnics de l'empresa han estat treballant en l'avaria fins a solucionar-la i poder restablir així la circulació.

A conseqüència de la incidència s'ha estat gestionant un servei alternatiu per carretera entre les poblacions de Marçà, Falset i Reus. En el cas de la capital del Baix Camp han sortit diferents autocars des de la mateixa estació de Renfe transportant a nombrosos passatgers afectats. En aquest sentit, i segons han informat des del Servei de Rodalies de Catalunya, les demores en els horaris habituals previstos superen els 80 minuts.

Temas

  • REUS

Lea También