Reus: Tot Nuvis arrenca la 26a edició a l’última moda del sector nupcial

La fira va obrir portes ahir, divendres, amb un centenar d’estands i s’allargarà fins demà 

17 noviembre 2018 11:49 | Actualizado a 20 noviembre 2018 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La fira del sector nupcial Tot Nuvis va obrir portes ahir divendres a les instal·lacions de firaReus. Amb prop d’un centenar d’expositors, la cita anual va acollir força parelles a la recerca de vestits, agències de viatges, música, animació i un llarg etcètera.

Enguany Tot Nuvis ocupa un espai de 5.000 m2 d’exposició amb una clara consolidació en el terreny de la restauració, la fotografia i el vídeo. «Ja havíem vingut l’any passat, però sense data exacta de casament. Enguany, que ho sabem segur, ens hem decidit a tornar. Ens falten les aliances, el viatge i els vestits de tots dos. Per tant, aprofitarem la fira», expliquen la Sònia Martínez i l’Adrià Olivé. Tot i que encara «queden 10 mesos al davant», ja tenen fotògraf escollit i lloc pel convit. 

En matèria d’aliances, des de Rovira Joiers manifesten que «el que demana més la gent és els clàssics de tota la vida, els anells de mitja canya. La tria sempre depèn de la butxaca, nosaltres ens adaptem sense problema. Hi ha aliances de tota mena, acostumen a fer-se els gravats dels noms i n’hi ha de més originals i altres de més senzilles», diu el joier Isaac Rovira. 

Segons afegeix, «som els joiers que més temps hi som a la fira de Tot Nuvis» i han observat que «el client cada cop està més segur dels seus gustos, sap el que vol».

En el terreny dels vestits hi ha una gran varietat. «Malgrat que l’aposta del vestit clàssic de blonda mai ens falla, ha arribat amb força l’estil boho. És una mica més informal, per aquests casaments vintage que s’han posat tant de moda. En aquest cas, les núvies poden portar dues peces separades amb faldilla que cau i la part de dalt ajustada i amb transparències», fa una valoració l’assessora Esther Gispert, del negoci de vestits de casament Rosa Clarà.

El perquè del triomf d’aquest estil, segons apunta l’experta és que «cada cop es casen més grans i a l’hora de formalitzar la relació no volen una gran cerimònia, sinó que volen una festa amb els amics en un ambient més distès i habitualment rústic».

Comentarios
Multimedia Diari