Reus Transport amplia el servei de la L60 els dies feiners a partir del 9 de gener

Pel que fa a les tarifes del bus urbà, es mantenen congelades i el bitllet senzill continua a 1,25 euros, el mateix import des de l'any 2013

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Reus Transport comença l'any amb canvis en el servei: a partir del dilluns 9 de gener s'amplia l'horari de la Línia 60 els dies feiners a la tarda. Pel que fa a les tarifes es mantenen congelades i el bitllet senzill continua a 1,25 euros, el mateix import des de l'any 2013.

Aquest mes de gener Reus Transport modifica i amplia el servei per ajustar-lo més a la demanda. El canvi més important afecta a la Línia 60, que uneix la plaça de les Oques amb l'Hospital, passant per l'estació d'autobusos. Si fins ara prestava servei des de les 6:28 h fins a les 15:58 h, amb una freqüència de pas de 20 minuts, a partir del 9 de gener es manté la freqüència i l'horari d'inici, però s'allarga l'horari de tarda fins a les 18:13 h tots els dies feiners. Els dies festius es redueix el servei, tot i que amb modificacions a la Línia 20 i la creació de la Línia 21 es mantindrà la cobertura i la freqüència a l'Hospital.

El regidor d'Urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza, afirma: «Aquesta era una demanda dels usuaris després del canvi de recorregut de la L60 per donar servei a Mas Iglesias i que podem activar aquest 2017 gràcies a la reorganització del servei: els diumenges i festius no hi haurà servei de la Línia 60, quan la cobertura i la freqüència fins a l'Hospital es mantindrà amb la Línia 20 i la nova Línia 21, amb un traçat similar a la 20. Amb aquests canvis guanyem cobertura territorial i el servei es fa més freqüent a diverses zones de la ciutat com els passejos i l'avinguda de Pere el Cerimoniós.»

Nova línia els diumenges i festius per arribar a l'Hospital

La Línia 60 és una línia gairebé directa entre la plaça de les Oques i l'Hospital, mentre que la Línia 20 cobreix més parts de la ciutat i uneix els barris Immaculada i Sant Josep Obrer. Així, a partir del 9 de gener, el servei els dies festius queda de la següent manera: la Línia 60 no prestarà servei, la Línia 20 s'amplia passant d'un a dos busos i, per millorar la cobertura, es crea la Línia 21, amb un recorregut similar a la Línia 20 però més curt, fins a Sant Bernat Calbó. Aquests petits canvis a la xarxa optimitzen el servei alhora que mantenen la cobertura i la freqüència actual a l'Hospital els diumenges i festius amb la Línia 20 i la nova Línia 21: cada 30 minuts des de les 05:58 h a les 22:56 h.

Coincidint amb els canvis previstos en el servei, aquesta primera setmana de gener, es renova tota la informació de línies i horaris de pas col·locada als monòlits i a les parades de bus i s'aprofita per instal·lar-la en espais més visibles per als usuaris.

 

Comentarios
Multimedia Diari