Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Transport amplia el servei de la L60 els dies feiners a partir del 9 de gener

Pel que fa a les tarifes del bus urbà, es mantenen congelades i el bitllet senzill continua a 1,25 euros, el mateix import des de l'any 2013

Redacció

Whatsapp
Reus Transport amplia el servei de la L60 els dies feiners a partir del 9 de gener

Reus Transport amplia el servei de la L60 els dies feiners a partir del 9 de gener

Reus Transport comença l'any amb canvis en el servei: a partir del dilluns 9 de gener s'amplia l'horari de la Línia 60 els dies feiners a la tarda. Pel que fa a les tarifes es mantenen congelades i el bitllet senzill continua a 1,25 euros, el mateix import des de l'any 2013.

Aquest mes de gener Reus Transport modifica i amplia el servei per ajustar-lo més a la demanda. El canvi més important afecta a la Línia 60, que uneix la plaça de les Oques amb l'Hospital, passant per l'estació d'autobusos. Si fins ara prestava servei des de les 6:28 h fins a les 15:58 h, amb una freqüència de pas de 20 minuts, a partir del 9 de gener es manté la freqüència i l'horari d'inici, però s'allarga l'horari de tarda fins a les 18:13 h tots els dies feiners. Els dies festius es redueix el servei, tot i que amb modificacions a la Línia 20 i la creació de la Línia 21 es mantindrà la cobertura i la freqüència a l'Hospital.

El regidor d'Urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza, afirma: «Aquesta era una demanda dels usuaris després del canvi de recorregut de la L60 per donar servei a Mas Iglesias i que podem activar aquest 2017 gràcies a la reorganització del servei: els diumenges i festius no hi haurà servei de la Línia 60, quan la cobertura i la freqüència fins a l'Hospital es mantindrà amb la Línia 20 i la nova Línia 21, amb un traçat similar a la 20. Amb aquests canvis guanyem cobertura territorial i el servei es fa més freqüent a diverses zones de la ciutat com els passejos i l'avinguda de Pere el Cerimoniós.»

Nova línia els diumenges i festius per arribar a l'Hospital

La Línia 60 és una línia gairebé directa entre la plaça de les Oques i l'Hospital, mentre que la Línia 20 cobreix més parts de la ciutat i uneix els barris Immaculada i Sant Josep Obrer. Així, a partir del 9 de gener, el servei els dies festius queda de la següent manera: la Línia 60 no prestarà servei, la Línia 20 s'amplia passant d'un a dos busos i, per millorar la cobertura, es crea la Línia 21, amb un recorregut similar a la Línia 20 però més curt, fins a Sant Bernat Calbó. Aquests petits canvis a la xarxa optimitzen el servei alhora que mantenen la cobertura i la freqüència actual a l'Hospital els diumenges i festius amb la Línia 20 i la nova Línia 21: cada 30 minuts des de les 05:58 h a les 22:56 h.

Coincidint amb els canvis previstos en el servei, aquesta primera setmana de gener, es renova tota la informació de línies i horaris de pas col·locada als monòlits i a les parades de bus i s'aprofita per instal·lar-la en espais més visibles per als usuaris.

Temas

  • REUS

Lea También