Reus, Vilafranca, El Prat i el Delta de l'Ebre s'enfronten a la semifinal del #platfavorit

El concurs organitzat per la revista CUINA i Catalunya Ràdio es pot votar fins el dia 8 a les dotze del migdia.

02 noviembre 2017 17:15 | Actualizado a 02 noviembre 2017 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest migdia s’ha acabat la segona fase del concurs per triar el Plat Favorit 2017, en què s’han enfrontat els vuit plats que van superar la primera fase.

Després de la proclamació de les quatre propostes que passen a la semifinal del concurs, que s’ha fet aquesta tarda durant l’emissió del programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, s’obren les votacions per aquesta nova fase, que durarà fins al 8 de novembre a les 12 hores.

El concurs, organitzat per la revista CUINA i Catalunya Ràdio, està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, cervesa Estrella Damm i Casa Ametller i Ametller Origen, amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació
Catalana d’IGP i DOP.

Les votacions ja estan en marxa al web www.cuina.cat/platfavorit. Fins al 8 de novembre competeixen aquests plats:

  • Mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia, del restaurant Color d’Olor de Poma de Reus, representant la DOP Avellana de Reus.
  • Bombó de gall negre farcit de prunes amb aroma d’espígol i pinyons garapinyats, del restaurant Racó de la Calma de Vilafranca del Penedès, representant la IGP Gall del Penedès.
  • Confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, del restaurant Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, representant la IGP Pollastre i Capó del Prat.
  • Arròs negre amb sípia, calamarsons i maionesa cítrica, del restaurant l’Algadir del Delta de Poblenou del Delta, representant la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
Més de 112.000 vots

El concurs per triar el Plat Favorit dels Catalans d’enguany ja porta acumulats més de 112.000 vots des de que es va posar en marxa, el 16 d’octubre. Als quarts de final, el plat més votat ha estat el representant de la DOP Avellana de Reus, amb 6.779 vots, seguit de la IGP Gall del
Penedès, amb 6.661 vots i la IGP Pollastre i Capó del Prat, que ha rebut 6.479 vots. El quart classificat ha estat el plat de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre, amb 6.317 vots.

Per a la semifinal, i per garantir que tots els plats que hi ha arribat competeixen en igualtat de condicions, el comptador de vots es torna a posar a zero i es manté el mateix sistema de vot, en què cal veure els quatre plats i, en cada cas, decidir si ens agrada (clicant al cor) o no (clicant a
la creu).

Els dos plats més votats de la semifinal lluitaran per proclamar-se Plat Favorit dels Catalans en la final del concurs, que arrencarà el 8 de novembre a la tarda i s’allargarà fins al 19 de novembre el matí, poques hores abans de conèixer el guanyador al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Comentarios
Multimedia Diari