Reus acollirà la primera Mostra de Cervesa Artesana

Està organitzada per l'Associació de Cervesers del Baix Camp i tndrà lloc el dissabte 4 de maig. Comptarà amb la participació d'una desena d'elaboradors i més de 40 marques de cervesa

08 abril 2019 10:26 | Actualizado a 09 abril 2019 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Associació de Cervesers del Baix Camp presentava aquest cap de setmana la renovada Donzell Biermut, la primera cervesa elaborada a Reus amb gust a vermut. El president de l'entitat, Jaume Margalló, explicava que han introduit alguna petita modificació però que manté intacta el seu sabor. Uns detalls que no van passar desapercebut pels molts curiosos que s’anaven apropant als Jardins de la Casa Rull per poder degustar-la tot fent tranquil·lament el vermut.

Però aquesta no és l’única novetat al voltant de la Donzell Biermut i l’entitat. I és que els seus integrants estan ultimant els detalls del que serà la primera mostra de cervesa artesana que tindrà Reus. Es tracta de la Mostra de Maig  de la Cervesa Artesana de Reus (MOMA) que tindrà lloc el dissabte 4 de Maig a la plaça Evarist Fàbregas del Pallol. «Volem reproduir el model de fira que hi ha en molts indrets però que, en canvi, no existeix al Baix Camp», manifestava el mateix Jaume Margalló, qui també subratllava que l’objectiu és donar a conèixer molts tipus diferents de cerveses artesanes». 

Fins el dia d’avui, ja tenen confirmada la participació d’una desena d’elaboradors artesans que portaran unes 40 referències perquè es puguin degustar. A més a més, també hi haurà una food truck i diferents estands d’alimentació. Els visitants de la mostra podran adquirir tiquets per poder tastar tots els productes que s’exposaran. Des de L’Associació de Cervesers del Baix Camp esperen que la seva celebració sigui un èxit, ja que asseguren que neix amb una clara voluntat de continuar en el futur.

La planta del vermut

L’organització de la mostra sorgeix com un pas més de l’entitat per instroduir-se a la ciutat després de presentar la Donzell Biermut, una cervesa artesana del tipus Spiced Amber Alè elaborada amb botànic de vermut a la fàbrica Reptilian.

Menció especial també mereix l’etiqueta de la cervesa, on es pot observar dos escuts de Reus, concretament els que s’utilitzaven als anys 1100 i 1400. Respecte al seu nom, apuntar que busca la complicitat del nom de la planta que s’utilitza per elaborar vermut (Donzell). 

Comentarios
Multimedia Diari