Reus acollirà per segon any la Festa per la Independència de l'ANC

La celebració serà el pròxim 11 de juliol a la plaça Llibertat, però els actes organitzats s'escamparan per tot el centre de la ciutat

19 mayo 2017 22:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Faltaran dos mesos justos per a la pròxima Diada, quan se celebrarà, per segon any consecutiu, la Festa per la Independència, l’11 de juliol.

L’escenari principal serà la plaça Llibertat tot i que les diverses activitats programades es distribuiran en diferents punts de la ciutat. La festa, impulsada per Reus per la Independència-Assemblea Nacional Catalana, arrancarà a partir de les 11.00 hores amb el grup dels Miquelets de Catalunya i acabarà el matí amb una vermutada a partir de les 13.00 hores.

De cara a la tarda, a les 17.00 hores, es farà una trobada de 25 colles geganteres que vindran de diferents punts de Catalunya i una cercavila que finalitzarà a la plaça Mercadal.

Els Miquelets tornaran a desfilar a la plaça Llibertat i més tard, a les 20.30 hores, es farà una sardana gegant en la qual ballaran tots els gegants participants en l’aplec.

A partir de les 21.00 hores, serà el torn del lliurament a la ciutat d’un plançó del Pi de les Tres Branques, l’arbre que ha esdevingut símbol dels Països Catalans, un acte en el qual intervindran representants de diferents territoris com Neus Tur, de les Illes Balears, Toni Gisbert, de l’APCV, i Pere Lluís Alvau, de l’Alguer. L’encarregat de tancar aquests parlaments serà l’actor tarragoní, Oriol Grau.

Durant tota la jornada hi haurà també punts d’informació a la mateixa plaça Llibertat per donar a conèixer les pròximes eleccions previstes per al 27 de setembre i també es vendran tiquets de bus pera aquells que vulguin assistir a l’acte organitzat a la Meridiana de Barcelona per la pròxima Diada.

Comentarios
Multimedia Diari