Reus acollirà una batalla de farina de colors com a acte previ al Carnaval

Serà dissabte dia 7 i estarà organitzada pels Tronats de Reus, que es van entrenar a Sant Pere amb el Tomet de Sant Ganxet

19 mayo 2017 23:39 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Tronats de Reus van aparèixer per primera vegada durant la darrera edició de la festa major de Sant Pere organitzant el Tomet de Sant Ganxet, un original acte nocturn que va tenir una molt bona acceptació. Ara, aquesta entitat reusenca torna a aparèixer amb motiu de la festa de Carnaval, concretament per organitzar el dissabte 7 de febrer (a les 12 del migdia) una nova activitat ludicofestiva que servirà com a acte previ al Carnaval de Reus i que tindrà lloc a la plaça del Baluard.

Festa hindú

Segons expliquen en un breu vídeo penjat al Youtube, els Tronats de Reus volen recrear «la guerra de tomàquets 2.0 en versió 4G». El nom de l’acte festiu és el de Fes-te Pols i vol donar el tret de sortida a la gresca de Carnaval amb un vermut, música i ball amb el DJ Tro i una batalla de pols de colors, una moda que arriba de la festa hindú del Holi i que s’està estenent per tot el món. La pols de colors serà farina amb un colorant alimentari i es recomana que les persones amb problemes respiratoris duguin una mascareta si volen participar a la festa.

Els interessats en participar-hi podran comprar el material a la mateixa plaça per un preu econòmic o portar-lo ells mateixos de casa. L’entrada serà gratuïta i els organitzadors fan una crida perquè la gent vagi disfressada per fer més viu l’ambient de Carnaval. L’acte compta també amb la col·laboració de la firma Vermuts Miró, ja que es posarà una barra on els participants podran fer el vermut, a més d’escoltar la música del DJ Tro.

Comentarios
Multimedia Diari