Reus acollirà una exposició de gats arribats de diferents parts del món

Es podrà veure en el marc de Bestial, el saló de la mascota que tindrà lloc el proper cap de setmana a firaReus

19 mayo 2017 23:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una exposició mundial felina amb prop de 150 gats arribats de diferents parts del món serà la principal novetat de la 6a edició del Bestial, el saló de la mascota que es celebra el proper cap de setmana a firaReus i on també. hi destaca una exposició d’aus o una passejada amb ponis. Des de l’organització del saló de la mascota s’ha posat de relleu el salt qualitatiu que ha fet Bestial acollint el certamen mundial felí. Entre les novetats també cal destacar que un equip de veterinaris estaran de guàrdia durant tot el cap de setmana per vetllar pel benestar dels animals en cas de necessitar assistència sanitària. El saló obrirà portes el dissabte i s’allargarà fins al diumenge en horari de 10 a 20 hores.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, va detallar ahir que en total hi haurà una quarantena d’activitats i prop de trenta expositors arribats de Reus, Tarragona, Valls, Cambrils i Salou amb la finalitat de consolidar els 8.000 visitants assolits en les edicions anteriors.

 

Total ocupació

Els prop de 6.000 metres quadrats de firaReus quedaran pràcticament ocupats durant el cap de setmana entre els estands i els espais d’entrenament de gossos.

Enguany, firaReus recupera els estands amb criadors de gossos i gats amb un total de cinc espais. A banda de les explicades anteriorment, cal destacar activitats com les desfilades de gossos o la prova puntuable del Campionat d’Espanya d’Agility on està prevista que hi participin uns 300 gossos de totes les races i provinents de les diferents regions de l’Estat.

Comentarios
Multimedia Diari