Reus acull el primer concert que només es podrà escoltar amb auriculars sense fils

L'activitat, pionera a Reus i al territori, estarà organitzada per Perejil's Sounds i permetrà que Cal Massó quedi en silenci

19 mayo 2017 20:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Perejil’s Sounds organitza Silent Disco, una nova activitat cultural pionera a la ciutat i al territori. La festa, que es realitzarà el dissabte 5 de març a les 00.00 hores a Cal Massó de Reus té la peculiaritat que la única forma de poder escoltar la música serà a través d’auriculars sense fils que es donaran al públic assistent. A través dels auriculars, els assistents podran experimentar la millor qualitat de so, siguin on siguin de la sala. Aquesta serà la única forma de poder escoltar la música, ja que els auriculars són l’únic dispositiu per on s’emetrà la música, de tal manera que la sala quedarà en el més absolut silenci.

Aquesta, però, no és la única novetat de l’activitat. Al llarg de les 3 hores de durada, es podran escoltar dues sessions musicals paral·leles on el públic podrà escollir entre qualsevol de les dues propostes musicals des dels seus propis auriculars.

En aquesta ocasió, la festa comptarà amb les sessions dels Dj’s Makoki & John J Noils que ens oferiran un repertori de la millor música disco, funky i house mentre que per una altre banda, Dj Daniel B. (aka DANIELektro) repassarà grans clàssics de la música electrònica.

Les entrades tenen un cost de tres euros (inclou una consumició i els auriculars necessaris per gaudir de la festa). Com que el nombre d’auriculars són limitats, només podran entrar les 200 primeres persones que adquireixin l’entrada. Per aquest motiu es recomana a tothom que vulgui assistir-hi que compri les entrades de forma anticipada a través del web d’ Entradium.com o bé a partir de les 23.30hores del dia 5 de març, a l’entrada del Cal Massó si quedessin entrades disponibles.

Comentarios
Multimedia Diari