Reus amplia la seva oferta hotelera amb l´apertura de l'Hotel Centre

Disposa de 14 habitacions i es troba en el mateix edifici que l´espai de restauració i oci nocturn Espai Prioral

19 mayo 2017 22:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La ciutat de Reus ha ampliat des d’ahir la seva oferta hotelera, arribant a les 800 places. Aquesta fita ha estat possible gràcies a la posada en marxa del nou Hotel Centre Reus, un equipament de tres estrelles, 14 habitaciones i recepció automatitzada, ja que funciona amb un sistema de targetes magnètiques que elimina la recepció tradicional.

L’hotel està ubicat al carrer de l’Hospital, al nucli antic de Reus i es troba al mateix edifici que l’Espai Prioral, que aglutina quatre plantes amb diversos espais d’oci i hostaleria: bar/cafeteria, restaurant, terrassa xill-out i lounge club.

L’hotel disposa de 14 habitacions, 12 de les quals amb vistes a la Prioral de Sant Pere. Totes les habitacions són dobles i estan totalment equipades (aire condicionat, calefacció, televisió de plasma de 30’’, telèfon, wif gratuït, amenities, bany complert i assecador de cabells. Es poden fer les reserves directament al web de l’hotel: www.hotelcentrereus.com.

 

300 places més en 4 anys

La capital del Baix Camp ha incrementat les seves places hoteleres en els darrers quarte anys en unes 300 places.Un augment motivat per l’arribada de tres hotels (inclòs l’Hotel Centre) en els darrers dos anys. El mes de novembre de l’any passat va obrir portes l’Hotel Reus Park, ubicat al costat de Mas Iglesias, al carrer Jaume Vidal i Alcover, amb 110 habitacions. A l’abril de 2013 va obrir el Brea’s Hotel, ubicat a l’avinguda de Tarragona i promocionat pels germans Breas. En aquest cas, l’equipament disposa de 50 habitacions.

Comentarios
Multimedia Diari