Reus aprova l'adhesió a l'AMI

Amb els vots favorables de CiU, CUP, ERC i Ara Reus. Serà la ciutat més gran de Catalunya en formar-ne part

19 mayo 2017 22:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus ha decidit en sessió plenaria demanar l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Després d’un debat tens i amb dubtes tècnics expressats per diferents grups i per l’interventor, el ple ha aprovat la moció de CiU, CUP, ERC i Ara Reus amb els vots favorables d’aquests grups (17) i 10 vots en contra (PSC, PP i C’s).

La decisió s’ha rebut amb aplaudiments tant pels regidors que han votat a favor com per la majoria del públic assistent, entre els quals hi havia representants de l’AMI. Era la tercera vegada que Reus votava l’adhesió a aquesta entitat, sent la primera que hi ha una majoria que hi està d’acord. Reus serà el municipi més gran de Catalunya que en formarà part.

El text aprovat destaca la necessitat d’impulsar des de l’Ajuntament les accions que corresponguin per continuar donant fortalesa, legitimitat i suport al procés per aconseguir la creació d’un stat propi per a Catalunya, al que donen suport moltes associacions i entitats de la societat civil reusenca.

 

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari