Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus, capital dels balls de diables

La trobada va reunir algunes de les agrupacions més històriques de Catalunya, amb balls parlats i una cercavila 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un moment de la cercavila que va recórrer el centre de la ciutat. Foto: Alfredo González

Un moment de la cercavila que va recórrer el centre de la ciutat. Foto: Alfredo González

Reus es va convertir ahir al vespre en la capital catalana dels balls de diables, amb la celebració de la Trobada de Balls de Diables Tradicionals, una proposta de la Colla del Ball de Diables de Reus en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

Va ser un esdeveniment singular perquè va aplegar els balls de diables més històrics del país i va reivindicar les colles que són fidels al model de ball de diables tradicional.

El programa de la trobada va començar amb una representació de balls parlats a la plaça del Mercadal i una cercavila amb foc que va recórrer els carrers cèntrics de la ciutat amb final al Mercadal.

La jornada va estar organitzada per la Colla del Ball de Diables de Reus. Foto: Alfredo González

Les agrupacions participants van ser les següents: Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada, Ball de Diables de Sant Quintí, Ball de Diables de Sitges Colla Vella, Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Vilafranca, Ball de Diables de l’Arboç, Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Torredembarra, Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera, Ball de Diables de Tarragona i Ball de Diables de Reus.

Temas

Comentarios

Lea También