‘Reus, ciutat amb geni’, la nova marca turística de la capital del Baix Camp

El nou eslògan «més personalitzat» substituirà el ‘Visit Reus’, el reclam que s’utilitzava des del 2017 per atreure visitants

26 marzo 2021 20:10 | Actualizado a 27 marzo 2021 07:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus va presentar ahir la seva nova marca turística: «Reus, ciutat amb geni». La capital del Baix Camp deixarà d’utilitzar el «Visit Reus», que es va estrenar el 2017 per a les campanyes de promoció de la ciutat, i que ara se substituirà per incorporar el nou eslògan.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, va detallar que s’ha volgut apostar per una imatge «més personalitzada» que projecti els valors propis i característics del municipi, en especial l’arquitectura modernista i la figura de Gaudí: «Creiem que la nostra ciutat té els suficients atributs per a tenir una marca molt més personal, molt més local. Una marca local però amb visió global. Creiem que amb aquesta imatge ho aconseguirem», va dir.

Des de la regidoria s’ha dissenyat la nova marca després d’un llarg procés de reflexió, i pensant amb les principals característiques i atributs que té la ciutat. Segons Caelles, s’ha pensat amb el «modernisme, la vinculació de la ciutat amb Gaudí, la cultura, el patrimoni i les tradicions, el comerç, el vermut i les denominacions d’origen de qualitat», entre d’altres.

En aquest sentit, la nova marca s’ha fonamentat amb cinc conceptes que defineixen la ciutat: la seva singularitat, l’autenticitat, la seva identitat com a ciutat memorable, i una ciutat integradora i inclusiva, però alhora global.

La nova marca canvia la tipografia, però manté el color morat identificatiu de l’Ajuntament de Reus.

Una campanya inspiracional

Com a primera acció de marca, i amb motiu del període de vacances de Setmana Santa, el divendres 26 de març s’iniciarà la campanya de comunicació «Reus, una escapada genial», una campanya de destinació inspiracional, què inclou anuncis a xarxes socials, premsa, mitjans digitals, ràdio principalment. La campanya va dirigida a públic de proximitat, al que passa les seves vacances a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, així com al mercat de la demarcació Barcelona i Lleida.

L’eina principal de promoció, serà un espot de 30 segons, en el que els protagonistes són una parella en escapada a la ciutat de Reus, descobrint dels principals atractius turístics de la ciutat: el patrimoni modernista, el Gaudí Centre, les compres, el vermut i la gastronomia. La locució de l’espot i de la falca de ràdio ha estat realitzada pel músic i cantant Joan Dausà. Està previst que pròximament es realitzin altres accions de promoció que desplegaran altres imatges de campanya, amb la mateixa parella gaudint de l’oferta turística de la ciutat en diferents àmbits.

Aquesta és la primera fase d’una estratègia de comunicació més àmplia que l’Agència Reus Promoció desenvoluparà al llarg d’aquest any per promoure les escapades a Reus, sempre tenint molt en compte la situació de la pandèmia.

Segons la regidoria, sector turístic de la ciutat està esperançat de cara a Setmana Santa.

Comentarios
Multimedia Diari