Reus converteix el vermut en el seu emblema turístic

L’Ajuntament engegarà un paquet d’accions per potenciar la marca ‘Reus capital del Vermut’ i promocionar la beguda en diferents ciutats

F.G.

Whatsapp
L’Agència de Promoció ampliarà les activitats incloses dins la ‘Ruta del Vermut de Reus’.  FOTO: Alba Mariné

L’Agència de Promoció ampliarà les activitats incloses dins la ‘Ruta del Vermut de Reus’. FOTO: Alba Mariné

L’Ajuntament de Reus vol convertir el vermut en el principal emblema turístic de la ciutat. Per aquest motiu, l’Agència de Promoció, amb la complicitat dels vermuters, ha dissenyat un pla d’accions que giraran al voltant d’aquesta beguda i la portaran per diferents ciutats per potenciar la marca ‘Reus capital del Vermut’. Sense anar més lluny, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat aquest dimecres que el Vermut de Reus estarà present en accions promocionals a Andorra, l’Aragó, Madrid o Terrassa.  

Però les novetats no acaben aquí. Al llarg d’aquest 2018 també es donarà difusió a la Ruta del Vermut de Reus per tal de reforçar la seva capacitat d’atracció de turisme cultural obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme. En aquest sentit, Caelles ha valorat de forma molt positiva el seu pimer any de vida i ha adelantat que ampliarà el seu contingut. L’altra novetat serà la promoció de la proposta Visit Reus que busca incrementar l’estada dels visitants a la ciutat oferint la visita als diferents espais patrimonials i museístics amb una polsera per 12€.

'Visit Reus' buscarà incrementar l'estada dels visitants a la ciutat oferint visites als diferents espais patrimonials i museístics

Al seu torn, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha recordat que un dels objectius del Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat 'Reus Promoció' per a l’any 2018 és promoure els productes de proximitat del territori donant suport a la comercialització d’aquests, de manera «que es pugui sensibilitzar sobre el consum dels productes i promocionar les seves marques».

Vuit marques de vermut

En les diferents accions promocionals que es portaran a terme fora de Reus s’oferirà als visitants la degustació de tots els vermuts que formen part la marca Vermut de Reus. Aquests són: Miró, DeMuller, Yzaguirre, Cori, Rofes i les noves incorporacions Olave, Fot-li i Or del Camp (aquest últim de la Unió Agrària) maridada amb avellanes de la Unió Agrària. Diferents representants de les empreses i marques de vermut han assistit aquest dimecres a la presentació del pla d’accions de promoció d’aquest producte.

Fires i acciones promocionals

Per dur a terme les diferents accions promocionals s’han produït dos mostradors amb la marca Vermut de Reus i Visit Reus que acompanyaran la resta de material editat en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus. La regidora de Projecció de Ciutat ha explicat que les localitzacions d’aquestes accions «han estat escollides tenint en compte la capacitat d’atracció de turistes de diferents nacionalitats i amb un clar potencial d’esdevenir visitants de la ciutat». 

Aquestes tindran lloc a Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, del 16 al 18 de febrer; Candanchú i Jaca, els dies 3 i 4 de març a peu de pistes; al Centre Blanquerna de la Generalitat i Mercado de San Anton de Madrid del 21 al 23 d’abril coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana; la Fira Modernista de Terrassa l’11, 12 i 13 de maig; el Festival del Vermut als jardins del Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona el 12 i 13 de maig i Festival del Vermut al Teatro Goya de Madrid els dies 20 i 21 d’octubre i a Saragossa del 8 al 10 de juny.

Temas

Comentarios

Lea También