Reus crea la regidoria de Relacions Cíviques, encapçalada per Montserrat Caelles

Fins ara, les competències en matèria de relacions cíviques i relació amb les entitats associatives veïnals les tenia atribuïdes directament l’alcalde, Carles Pellicer

28 noviembre 2019 11:36 | Actualizado a 28 noviembre 2019 11:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat aquesta setmana el decret per a la creació de la regidoria de Relacions Cíviques, que gestionarà la regidora Montserrat Caelles. Fins ara, les competències en matèria de relacions cíviques i relació amb les entitats associatives veïnals les tenia atribuïdes directament l’alcalde.

Justament aquesta setmana, Pellicer i la regidora van mantenir una reunió en la que hi van estar convocats els presidents de totes les associacions de veïns de la ciutat, per informar-los personalment del traspàs de competències.

D’altra banda, amb el mateix decret, l’alcalde ha concretat altres canvis en l’organització del Govern. Concretament, es modifica del nom de la regidoria delegada de l’Àrea de Seguretat i Convivència que, amb l’objectiu de fer visible el compromís municipal amb el civisme, passa a denominar-se regidoria delegada de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme.

La regidoria de l’Àrea de Cultura i Educació es divideix en dues regidories: Cultura, que per primera vegada incorpora les competències de política lingüística, i passa a denominar-se regidoria de l’Àrea de Cultura i Política Lingüística; i la regidoria de l’Àrea d’Educació, que manté les atribucions històriques.

Finalment, es modifica el nom de la regidoria delegada de l’Àrea de Projecció de Ciutat, passa a denominar-se regidoria delegada de l’Àrea de Promoció de Ciutat, amb l’objectiu de fer visible l’estreta col·laboració de la regidoria amb l’Agència Reus Promoció.

Comentarios
Multimedia Diari