«Reus és una àrea geogràfica ideal per al treball en xarxa»

El director del CatSalut va visitar ahir l’Hospital Universitari Sant Joan i el Centre d’Atenció Primària Marià Fortuny

15 marzo 2019 09:31 | Actualizado a 18 marzo 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, va visitar ahir al matí l’Hospital Universitari Sant Joan i el Centre d’Atenció Primària Marià Fortuny de Reus, on va destacar «la importància del treball en xarxa i l’establiment d’aliances estratègiques entre proveïdors». 
El director del CatSalut va poder conèixer, de la mà dels seus professionals, com és el dia a dia de diverses àrees de l’Hospital, com el servei d’urgències, el bloc quirúrgic, diagnòstic per la imatge, oncologia o pediatria, entre d’altres.

Posteriorment, es va desplaçar al CAP Marià Fortuny. En una trobada amb professionals del CAP, Comella va subratllar que una de les prioritats del seu departament és «potenciar tant l’atenció primària de salut com l’atenció intermèdia».

Treballs a l’aparcament

D’altra banda, ahir es va anunciar que, a partir del dilluns, 18 de març, començaran els treballs per adequar l’aparcament subterrani de l’Hospital de Sant Joan amb l’objectiu d’integrar-lo aquest 2019 a la xarxa municipal de pàrquings que gestiona l’empresa Reus Mobilitat i Serveis. En aquesta primera part, que es preveu que s’allargui dos mesos i mig, es renovarà la pintura de l’equipament.

Els treballs de pintura s’han programat per minimitzar les molèsties als usuaris i mantenir els serveis, ja que només estarà afectat el 25% de l’aparcament mentre que la resta de les places seran accessibles. Per fer-ho possible, els treballs de pintura es faran en 5 fases. Un cop finalitzi la renovació de la pintura, s’executarà el canvi de maquinària, amb la incorporació de caixers i màquines de control d’accés. L’aparcament de l’Hospital de Sant Joan té al voltant de 700 places.

Comentarios
Multimedia Diari