Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Tradicions

Reus estrenarà el Lleó Petit per les festes de Misericòrdia

La peça serà realitzada per l’escultor Manel Llauradó i costarà 8.000 euros, incluent la corona, una de les parts més laborioses del projecte

Diari de Tarragona

Whatsapp
Representants del Lleó de Reus, amb la regidora de Cultura i la maqueta del Lleó Petit. Foto: Alfredo González

Representants del Lleó de Reus, amb la regidora de Cultura i la maqueta del Lleó Petit. Foto: Alfredo González

La colla del Lleó de Reus ha presentat aquest dilluns el projecte per construir i estrenar el Lleó Petit, amb l’objectiu que es pugui presentar per les pròximes festes de Misericòrdia. Aquest nou element s’incorporarà al seguici petit, que ja disposa d’un bon nombre de reproduccions d’elements del seguici festiu de la ciutat.

El cap de colla del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius, i el secretari de l’entitat, Daniel Domínguez, han explicat que durant els pròxims mesos es farà realitat la construcció del Lleó Petit, una peça que realitzarà l’escultor Manel Llauradó. El projecte té un pressupost aproximat d’uns 8.000 euros, que inclouen l’elaboració de l’element i també la corona, una de les parts més laborioses de la iniciativa.

Imatge de la maqueta del Lleó Petit de Reus. Foto: Alfredo González 

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha agraït a la colla del Lleó de Reus la seva implicació al calendari festiu de la ciutat i ha recordat que des dels anys 1980 fins l’actualitat la festa reusenca gaudeix d’una gran vitalitat i s’ha anat enriquint any rere any amb propostes com la que avui es presentava.

La colla del Lleó de Reus farà una campanya ciutadana per recollir fons que puguin fer possible aquest projecte. Es vendrà marxandatge vinculat amb el Lleó de Reus i s’ha obert un compte corrent per rebre aportacions econòmiques de tothom qui vulgui col·laborar-hi.

Temas

Comentarios

Lea También