Reus plantarà un centenar d’arbres la pròxima tardor

Invertirà més de 94.000 € en millores en zones com l’avinguda de Tarragona o la plaça de la Sagrada Família de la Boca de la Mina 
 

26 junio 2018 08:10 | Actualizado a 26 junio 2018 08:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus realitzarà la plantació d’arbres més rellevant que s’ha produït en els darrers sis anys i que respon a una millora en la imatge de la ciutat. A partir de la tardor, i en uns terminis de plantació màxima de dos mesos, la ciutat tindrà un centenar d’arbres més que s’afegiran als gairebé 18.000 que hi ha actualment.   

Aquesta no és l’única actuació que durà a terme l‘Ajuntament, ja que la plantació d’arbres només ocupa poc més de 35.000 € de la inversió total, que conté tres actuacions rellevants.

La primera d’elles consistirà en l’enjardinament de la vorera est de l’encreuament entre l’avinguda de Tarragona i el carrer d‘Argentina, que forma part del projecte de millora de les entrades de la ciutat perquè ofereixi una bona imatge als visitants. L’actuació inclourà una tanca vegetal al perímetre est, l’enjardinament d’un tallat del terreny al tomb de sortida, la plantació de magnòlies, baladres i sembrat a la recta de sortida i la instal·lació d’un sistema de reg.

Després estarà la remodelació i millora de la zona verda entre la plaça de la Sagrada Família i el carrer de Girona, ja que aquesta zona es va enjardinar l’any 2010. El pas del temps, el conseqüent envelliment dels espais públics o el vandalisme han provocat aquesta inversió per part del consistori. Aquesta acció implicarà la plantació de moreres i la col·locació d’un nou sistema de reg. 

Millores al barri Juroca

L’enjardinament i remodelació del Parc Juroca iniciarà la primera de les tres fases d’obres que s’hi realitzaran. El Parc, enjardinat l’any 1990, ha sofert l’ús intensiu que té i l’alta densitat de població del barri, quedant malmesa la vegetació i quedant pràcticament obsoleta.

En aquesta fase, se substituirà i restaurarà l’arbrat envellit i que pot representar un perill, les plantacions d’arbustos en mal estat i es canviarà l’actual sistema de regatge, que ha quedat obstruït i malmès per l’ús, per un de molt més eficient i actualitzat.

Comentarios
Multimedia Diari