Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus posa en marxa un servei de wifi gratuït al centre

Es pot navegar amb tiquets i promocions que facilita el comerç del municipi que col·labora amb el projecte, amb tiquets de l'Oficina de Turisme o descarregant-se una APP que permet utilitzar-lo una hora cada dia

Redacció

Whatsapp
Aquest és un dels punts wifi instal·lats a Reus

Aquest és un dels punts wifi instal·lats a Reus

L’Aiuntament de Reus ha posat en marxa ‘Reus Wifl’, el servei de wifi obert vinculat a la promoció de la ciutat. Neix en el marc del projecte Reus Smart City amb la voluntat d'oferir connexió a internet tant a la ciutadania com als visrtants i promocionar l'activitat econòmica, el comerç, l’oci i la restauració.

En una primera fase, s’ha instal·lat una xarxa formada per 16 punts que donen cobertura a la zona del centre de Reus i a les zones pròximes a diversos equipaments municipals. En funció de de l’acceptació, es planteja la possibilitat d'ampliar aquest servei, en fases posteriors, a altres punts de la ciutat.

Aquest és un projecte impulsat per les regidories de Proiecció de Ciutat i de Promoció Econòmica.

La licitació del servei e Wifi  

D’acord amb la legislació vigent en matèria de telecomunicacions, els ajuntaments no poden oferir accés gratuit a internet i únicament ho poden fer els operadors de telecomunicacions.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Reus va treure a licitació la prestació del servei vinculada a la promoció de la ciutat, l’objectiu del qual era la promoció de la ciutat i la navegació puntual i gratuïta per internet. De la seva banda, l’Ajuntament de Reus ha realitzat una cessió d’espais per tal que l'operador instal·li una infraestructura que permeti oferir wrfi obert als usuaris. L’empresa Telnet Sistemas 2008, S.L. ha guanyat el concurs pubic i és la concessionària del servei.

Les condicions d'accés 

Es pot navegar amb tiquets i promocions que facilita el comerç del municipi que col·labora amb el projecte. Aixi mateix, els turistes que passin per l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre seran obsequiats amb tiquets d’accés a Reus Wifi. Finalment, existeix l'opció de descarregar-se una APP de l’empresa que facilita el servei i que permet navegar una hora diàra. 

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También