Reus reviu l’època medieval amb 35 estands, 1 taverna i 1 exposició

La iniciativa del barri Monestir arriba a la 3a edició i s’allargarà fins diumenge amb el suport dels veïns del barri del Velòdrom, la fira es troba al passeig Misericòrdia

02 septiembre 2017 09:53 | Actualizado a 02 septiembre 2017 10:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Veïns del barri Monestir està d’enhorabona. I és que aquests dies s’encavalquen esdeveniments: les festes del mateix barri i la Tercera Fira Medieval de Reus, que també organitza l’agrupació veïnal. Enguany, però, hi ha dues novetats, la seva ubicació al passeig de Misericòrdia i el suport organitzatiu dels veïns del barri del Velòdrom. La iniciativa s’allargarà fins a aquest diumenge i pel que fa aquest divendres, el dia de l'estrena, ha tingut molt bona acollida. El clima ha donat treva a la mostra d’una peculiar exposició d’objectes medievals antics i un espai del que semblaven uns objectes de tortura, on es poden veure una guillotina, entre altres elements. 

Tot i que l’any passat la fira no es va dur a terme, s'està fent palesa la seva consolidació
 

Artesania i molt d’embotit
Enguany la proposta acull 35 estands variats amb diferents objectes d’artesania, formates i embotits, coques de xocolata, paradetes d’herbes remeieres i llibres antics, entre altres propostes.Un dels racons més populars ha estat el de la taverna. Ha estat, de fet, un bon punt de trobada d’amics i coneguts per tal de fer un refrigeri o fins i tot sopar, arribat el vespre. Tot i que l’any passat no es va poder dur a terme la Fira Medieval, segons el president de l’Associació de Veïns del Velòdrom, Alejandro Yeste, «això no ha afectat gens la rebuda que ha obtingut la fira», ans al contrari, ja a les xarxes socials de Facebook l’acollida al matí «era d’un mínim de 21.000 persones aproximadament».

«Molta gent ha compartit la informació i ha informat amics i familiars per apropar-se a veure què es coïa aquí», ha ratificat Yeste. La crida al passeig Misericòrdia ha estat aclaparadora també pels més petits, ja que hi ha un racó de tallers per fer atrapasomnis i una zona d’atraccions infantils i llits elàstics a la zona del carrer Miami amb motiu de les festes del barri Monestir. També ha estat popular un photocall infantil d’un cavaller i una princesa. Els prop de 200 metres de fira és  doncs una aposta força àmplia. També hi ha hagut un racó per l’ANC amb gent repartint samarretes i informació per poder anar a votar.

Comentarios
Multimedia Diari