Reus s'alia amb el buscador xinès Baidu

El buscador mostrarà l’oferta turística de la ciutat, en especial el patrimoni modernista i els museus

25 octubre 2018 09:15 | Actualizado a 20 noviembre 2018 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus ha signat un acord de col·laboració amb el buscador xinès Baidu per tal de promoure la ciutat, Antoni Gaudí i el modernisme. L’alcalde Carles Pellicer es va reunir ahir amb importants representants de l’empresa xinesa per tal d’afavorir que, a partir d’ara, les recerques online a través del buscador Baidu incloguin la capital del Baix Camp.

Mitjançant aquest acord els principals recursos de turisme cultural de la ciutat es podran consultar a la pàgina Baidu Baike Museums Project, l’enciclopèdia digital més important de la Xina, estant aquesta informació a disposició d’aquest buscador que té més de 700 milions d’usuaris diaris, que fan quasi 6 bilions de consultes cada dia. Aquesta acció permetrà mostrar l’oferta turística de la ciutat, en especial el patrimoni modernista i els museus, així com la figura d’Antoni Gaudí.

Els continguts de la pàgina dedicada a Reus inclouran, entre d’altres, l’explicació sobre el patrimoni modernista més destacat de la ciutat, els espais relacionats amb la vida de l’arquitecte Antoni Gaudí i els principals equipaments museístics de la ciutat, entre ells el Gaudí Centre Reus, tot acompanyat d’un ampli banc d’imatges fotogràfiques d’aquests recursos de la ciutat.

Mostra Gaudí a Chengdu

L’empresa Baidu impulsa el projecte Gaudí Digital Museum de l’enciclopèdia digital Baidu amb la incorporació del llegat d’Antoni Gaudí, i tots els espais que tenen vinculació amb la figura i l’obra del genial arquitecte, i per aquest motiu, des del principi va mostrar interès en establir aquest acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus.

Per altra banda, cal destacar que del 9 al 12 de novembre hi haurà una exposició de Gaudí a Chengdu Creativity & Design Week, amb un espai dedicat a Reus i la seva vinculació amb el genial arquitecte. 

Comentarios
Multimedia Diari